Всички хипотези за произхода на Covid-19 остават на масата след

...
Всички хипотези за произхода на Covid-19 остават на масата след
Коментари Харесай

СЗО: Произходът на К-19 остава неясен

Всички хипотези за произхода на Covid-19 остават на масата след следствието на екип на Световната здравна организация в Китай. Това съобщи генералният шеф на СЗО Тедрос Аданом Гебрейесус в петък, откакто Вашингтон разгласи, че желае да преразгледа данните от задачата до Китай, съобщи Ройтерс.

Екипът, който прекара 4 седмици в Китай в дирене на произхода на коронавирусната пандемия, разгласи по-рано тази седмица, че към този момент не преглежда въпроса дали вирусът е „ избягал “ от лаборатория, което счита за извънредно необикновено.

" След като приказвах с някои членове на екипа, желая да потвърдя, че всички хипотези остават вероятни и желая спомагателен разбор и изследване “, разгласи Тедрос.

Първоначален отчет с разкритията на задачата може да бъде подготвен идната седмица, който ще бъде последван от финален отчет „ идните седмици “. И двата документа ще бъдат обществени.

Мисията е обявявала по-рано, че главните ѝ хипотези са свързани с прилеп, само че има няколко сюжета по какъв начин вирусът се е предал на хората, евентуално първо е минал през различен тип или животно.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР