Всички допускаме тази грешка - след като забележим, че по

...
Всички допускаме тази грешка - след като забележим, че по
Коментари Харесай

Грешката, която всички домакини допускат при бърсане на прах

Всички позволяваме тази неточност - откакто видим, че по повърхността на мебелите има прахуляк, просто забърсваме с парцал.

Прахът е микс от нечистотия и огромни мъртви частици акари към нея. Ако избършете повърхността с парцал, мръсотията ще падне на пода, ще се разпръсне във въздуха и по-късно още веднъж ще се озове върху почистената повърхнина. Следователно тази процедура е изцяло безсмислена. Парцалът " не улавя " натрупалата се нечистотия, а просто я разнася.
 Домашни способи за битка с праха Домашни способи за битка с праха
Борбата с праха постоянно е доста сложна и опитът за отстраняването му постоянно приключва просто да го разпръсне във въздуха и да го накара да...

Освен това сухата забрадка може да повреди съществено мебелите ви в дълготраен проект.

Използвайте суха забрадка върху прашните мебели, единствено в случай че повърхността им е авансово навлажнена и/или кърпата е намокрена. 

Как вярно се забърсва прахуляк от мебелите?

Първо избършете авансово навлажнената повърхнина с леко влажна забрадка от микрофибър. Можете да употребявате прахосмукачка или особено приспособление, в случай че повърхността е по-голяма или има труднодостъпни места.
 9 метода да се отървете от праха вкъщи, за които надали сте се сещали 9 метода да се отървете от праха вкъщи, за които надали сте се сещали
Дръжте прозорците си затворени Всички обичаме да се любуваме на хладния бриз, който се носи в домовете ни, само че на каква цена? Заедн...

Ако напръскате парцала с лак за прахуляк, това подсигурява чудесно разчистване и нулеви вреди по повърхността на мебелите.

За овлажняване повърхността на мебелите може да заложите на подготвен препарат или естествения вид - примес от вода, масло (зехтин, масло от жожоба или друго растително масло) и кастилски сапун (за емулгатор).

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР