Всички домакини започват да задават този въпрос щом плашещите твари

...
Всички домакини започват да задават този въпрос щом плашещите твари
Коментари Харесай

Кое е най-доброто средство срещу хлебарки?

Всички домакини стартират да задават този въпрос щом плашещите твари стартират да тичат из кухнята им. Ние ще ви покажем по какъв начин да си приготвите примес, която работи като страхотна стръв и е гаранция, че хлебарките няма да припарят наново до кухнята ви. Основният ѝ съставен елемент е борната киселина, която се смята за най-ефективното средство против тази злина. Тя освен отблъсква насекомите, само че и ги унищожава изцяло.

Между другото, рецептата е извънредно лесна. Борната киселина под формата на прахуляк би трябвало да се смеси с грис, жълтък, захар и ванилин.

Тази рецепта е добра, тъй като не е належащо да варите нищо авансово. Ако имате предпочитание, може да сготвите гриса. Ако пък инцидентно не разполагате с такова нещо, може да потребление картоф.

Ванилинът и захарта работят като ароматизатор на примамката. По този метод хлебарките няма да усетят какво се крие в стръвта. Друго преимущество е, че хлебарките нямат имунитет към този съставен елемент. Така че резултатът е обезпечен.

Както всяко друго средство против вредители, сместа с борна киселина изисква нараснало внимание. Дръжте децата и животните надалеч от нея и я използвайте единствено през нощта, когато хлебарките са най-активни.

След като приготвите примамката, би трябвало да я разпръснете край местата, където най-често се появяват насекомите - пукнатини в первази, под кухненската мивка, в шкафовете и на други места, откъдето могат да изпълзят. Кухнята би трябвало да бъде затворена през нощта. На сутринта съберете всички хлебарки, изхвърлете ги в в тоалетната и пуснете водата. Някои от тях най-вероятно към момента ще са живи и в положение на потрес, по тази причина би трябвало да играете на несъмнено.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР