Домът е мястото, където се чувствате сигурни, мястото, където можете

...
Домът е мястото, където се чувствате сигурни, мястото, където можете
Коментари Харесай

Идеална мебел за почивка - Дом

Домът е мястото, където се чувствате сигурни, мястото, където можете изцяло да се отпуснете, надалеч от работата и забързания живот на всеки ден. За да стимулирате тази релаксация и баланс, е належащо всяка стая да бъде обзаведена деликатно и да изберете уместно и персонализирано обзавеждане, основано на персоналните усети и потребности. Имайки това поради, дивани и фотьойли, способни да поемат тялото с оптимален комфорт, са неизбежни.
Модерните кресла са неизбежно обзавеждане в днешните домове. Те могат да бъдат сложени в хола на къщата, в спалнята, в офиса и даже в ъгъла на коридора. Тези мебели са предопределени да обезпечат прочут комфорт и финес на средата, в която са сложени.

Модерни кресла: комфорт и дизайн

Модерните фотьойли са подплатени в седалката и облегалката; те могат да бъдат оборудвани с подлакътници или да бъдат без тях, само че техният комфорт към момента е по-висок от обичайните столове. В съпоставяне с последните, актуалните кресла също са малко по-ниски, само че с по-широка седалка, с цел да се насърчи по-голямото разпределяне на тялото. Има разнообразни модели, форми и материали, заради което могат да бъдат съвършено приспособени към всяка стая в къщата и стилистичен подтекст.

Спалня

Спалнята наложително би трябвало да бъде обзаведена с грижа и внимание, защото тя би трябвало във всичките си детайли да благоприятства останалата част от тялото и мозъка. В спалнята всяка вечер намираме силата да посрещнем идващия ден по най-хубавия метод. Според Фън Шуй спалнята е стаята, в която човек се свързва още веднъж с корените си посредством сън и сънища. Качеството на почивката е фундаментално: ето до каква степен и за какво изборът на легло е значим. Не просто би трябвало да е комфортно, извънредно стилно или просто ситуирано по най-хубавия метод: би трябвало да е съвършено. Според Фън Шуй спалнята би трябвало да е на безшумно място, надалеч от улицата. Таблата би трябвало да е насочена на изток: позицията, в която слънцето изгрява, е най-хубавото, с цел да посрещнете деня с сила и позитивност. Северната ориентировка също е добра, благоприятствайки по-дълбок сън, само че и по-малко жестоко пробуждане.

Модерни кревати - типове и модели

Докато в предишното имаше единствено и единични кревати, през днешния ден вариантите са се умножили, отговаряйки на всички условия, изключително във връзка с пространството.

Разбира се, в случай че имаме шанса да имаме просторна спалня, можем да изберем огромно съвременно легло или ефектно дизайнерско легло.
Но в случай че спалнята ни не е доста просторна, би трябвало да се придържаме към кревати, които не са прекомерно огромни или може би да изберем спестяващи място решения, като да вземем за пример кревати за предпазване: те имат поделение за пране под матрака, което ни дава в допълнение място за предпазване в стая.

Столове

- Стилът на един стол, както и този на останалите мебели, може да бъде доста разнороден и да дава отговор на субективните желания. От значение е неналичието на прекален дисонанс, на прекомерно емфатичен контрастност сред столовете и останалата част от мебелите, присъстващи в средата, в която те би трябвало да бъдат ситуирани. Също толкоз значимо е да се има поради, че в избрани случаи стилът може и би трябвало да бъде отритнат на привилегирована функционалност. Например, в случай че имате характерни здравословни проблеми като сколиоза, кифоза, херния, хронична болежка в гърба, лордоза, оставете естетиката на назад във времето и се насочете към „ неприятните, само че потребни ” ергономични столове. Сигурни сме, че тялото ви ще ви благодари, болките в гърба ще отслабнат или изчезнат дружно с всички останали проблеми

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР