През 1978 г. Джани Версаче подари на света смели, елинистични

...
През 1978 г. Джани Версаче подари на света смели, елинистични
Коментари Харесай

Гръцко Възраждане: Интериорният хит на 2022

През 1978 година Джани Версаче подари на света смели, елинистични дизайни, които станаха синоним на 70-те и 80-те години. О, по какъв начин копнеем за дните на Студио 54! Но уви, до момента в който се насочваме към третата година на пандемията, всички можем да се съгласим, че кошмарът, който назоваваме „ нова действителност “, стартира да се усеща като прекосяване през огнени обръчи. Ето за какво в новия интериорен шлагер има ужасно доста смисъл!

Ретро естетиката е като същинско бягство към едни от дълго време отминали времена. И по този начин, по какъв начин се споделя този супер хитов тренд в декора през 2022? Pinterest назовава наклонността „ елинистично възобновление “. Тя съчетава най-хубавото от гръцкото културно благосъстояние, отразявайки силата, устойчивостта и характерността на гръцките богове и богини. Разбира се, няма потребност да споделяме какъв брой първокласен и хедонистки наподобява този жанр!

Елинистичното Възраждане отдава респект на древногръцките претекстове - от гипсови бюстове и коринтски корнизи до златни, сини, черни и бели палитри, изображения на Афродита и съдове от антични времена. Безвременен и типичен, историческите корени на тази наклонност са в действителност настоящи тази година.

Както споменахме по-рано, елинистичното възобновление е обвързвано с превръщането на вашия дом в храм. Как се прави това? Като начало заложете на богатата и обилна декорация и комплицираната архитектура. Това обаче не значи, че би трябвало да започнете да събаряте стени - малко фрезоване ще е изцяло задоволително.

Що се отнася до дребните елементи, всички свещи и вази във формата на женски тела, които виждаме в обществените мрежи, ще са същински шлагер! Ако тези дизайни ви се костват малко претруфени, можете да внесете богове, богини и епични герои във вашите творби на изкуството и декора. Изберете тези, чиито митологични сили най-добре въплъщават силата, която бихте желали да внесете през идната година.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР