Всички диети изискват пълен отказ от алкохол и каквито и

...
Всички диети изискват пълен отказ от алкохол и каквито и
Коментари Харесай

С винена диета отслабвате по кило на ден

Всички диети изискват цялостен отвод от алкохол и каквито и да е питиета с алкохол. Това се постанова, тъй като алкохолът е висококалоричен и това покачва калориите, които се одобряват денем.

Освен това организмът по време на диета не е в съвършено положение и това още повече се ускорява от алкохола. Алкохолът понижава волевия надзор на индивида и той се отхвърля от спазването на диетата.

Тези условия са неуместни във връзка с диетите, които не престават повече от две-три седмици, защото постоянно има някакви празници, на които човек пийва най-малко една чаша вино.

Приятно изключение от диетите е винената диета, която е ефикасна и не изключва потреблението на алкохол, а таман противоположното – виното е главен настоящ съставен елемент в тази диета.

 С винена диета отслабвате по кило дневно

Винената диета е къса – за пет дни изгубвате пет кг. През тези пет дни захарта е неразрешена, както и солта. Това спомага за изхвърлянето на непотребната течност от организма.

От напитките се употребяват единствено вино и вода, чаят, кафето и соковете са безусловно неразрешени. През петте дни на винената диета менюто е едно и също.

Закуската е един домат и едно сварено яйце. Следва втора закуска от една зелена ябълка, само че можете да я пропуснете. Обядът е двеста грама извара и една краставица.

Вечерята е двеста мл изсъхнало алено вино. Можете да замените изварата на обяд с нискомаслено сирене. Към вечерята от вино можете да добавите едно малко късче сирене, в случай че не издържате без храна.

Консумацията на алено вино в указаното количество оказва благотворно влияние върху кръвоносната система и сърцето. Винената диета може да се повтори два месеца откакто сте съумели да се вталите с нейна помощ.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР