Вселената има свои точни и справедливи закони и правила. Човек

...
Вселената има свои точни и справедливи закони и правила. Човек
Коментари Харесай

10-те ЗАКОНА НА ВСЕЛЕНАТА. Абсолютно всичко във Вселената е взаимосвързано

Вселената има свои точни и обективни закони и правила. Човек няма да може да живее в естетика, в случай че непрекъснато нарушава тези закони.

10 закона на Вселената – запомнете ги!

# Първият закон от 10 закона на Вселената, е за божественото единение!

 10 закона на вселената

Всички сме едно и осъзнаването на това ни прави по-силни, както и по-съпричастни.

Законът за божественото единение е главният закон, съгласно който безусловно всичко в нашата галактика е взаимосвързано. С други думи, всеки избор, дума, предпочитание и религия, които имате, оказват въздействие върху света и върху хората в живота ви.

Понякога това влияние ще бъде неотложно и явно. В други случаи може да отнеме известно време, с цел да се прояви, или може в никакъв случай да не разберете, че се е случило. Опитайте да мислите за себе си като за част от всичко към вас, с цел да живеете в сходство с този закон.

# Законът за вибрациите

Според законът за вибрациите всяка парченце във Вселената е в непрекъснато придвижване (трептене) и непрекъснато генерира/излъчва сила. Това се отнася и за планетите, и за звездите. Това обаче важи и за стола, на който седите, за компютъра, на който работите, както и за цялата околно среда.

Ако задачата ви е да живеете по-продуктивен и пълностоен живот, помислете какво би трябвало да извършите, с цел да повишите енергийната си периодичност.

 10 закона на вселената

# Законът за противоположностите

Всичко на този свят има своята диаметралност.

# Законът за привличането

Чували сте фразата: „ Подобното притегля сходно “. Това, което е вътре във вас, е привлечено от самите вас. Така че, с цел да получите това, което желаете в живота, би трябвало да разберете по какъв начин да вибрирате на същата периодичност с него. Идеята е, че в случай че сте положителни, дейни и любящи, това е, което ви притегля най-вече. Междувременно скептицизмът, страхът и летаргията ще ви накарат да създадете повече отрицателни прекарвания във всички аспекти на живота.

Положителната сила притегля сила с позитивни трептения и противоположното. Много хора се пробват да управляват този закон, само че когато се пробват да го овладеят, не би трябвало да не помнят за съществуването на всички други закони на Вселената.

 10-те ЗАКОНА НА ВСЕЛЕНАТА. Абсолютно всичко във Вселената е взаимосвързано

# Законът за превръщане на силата

Законът на Вселената за безконечната смяна на силата гласи, че всичко към нас е в непрекъснато придвижване. Не можете да видите всички тези промени, тъй като доста от тях съществуват на клетъчно или атомно равнище, само че не престават да се правят.

Причината, заради която е толкоз значимо да знаете този закон, е, че ви оказва помощ да разберете по какъв начин можете да постигнете позитивна смяна. По-специално имайте поради, че високите трептения могат да покачат ниските трептения. Например, в случай че вибрирате на ниска периодичност, излагайки се на високата периодичност на щастието, това естествено ще провокира енергийна смяна вътре във вас.

# Законът за повода и следствието

Един от най-простите закони на Вселената е, че от всяко деяние произлиза реакция. Вие към този момент знаете това, когато става въпрос за физическите аспекти на света. Възможно е, обаче да не сте обмисляли по какъв начин този закон може да се приложи към духовните аспекти на нашата галактика.

Вашият нравствен живот може да повлияе на света към вас, предизвиквайки позитивни или негативни реакции. По същият метод вашата физическа среда може да повлияе на вашата нематериалност.

Всичко, което се случва в животът ви, е с точна причина. За всичко си има подбуда. Може да се крие под вашите дейности, мисли и каузи. Винаги търсете повода в себе си.

# Законът на относителността

От това следва, че всеки от нас би трябвало да премине през избрани тествания в животът си. Целта на тези прекарвания, е да станем духом по-силни и издръжливи.

Трябва да се отнасяте към такива проблеми като към компликации, които могат да бъдат преодолени. Законът на относителността оказва помощ на хората да запазят възприятието, че имат бъдеще.

Нищо не може да се назова положително или неприятно, в случай че първо не се съпостави с нещо.

# Законът на действието

Според този закон на Вселената, в случай че човек желае да покаже нещо на света, би трябвало да предприеме съответни дейности. Тоест, с цел да реализирате вашите мисли и цели, би трябвало да предприемете избрани стъпки.

Именно този закон от време на време не разрешава на хората да схванат за какво законът на привличането не работи в живота им. Те образуват желание, пресъздават постигането на задачата, само че по-късно нищо не се случва. Факт е, че в името на това, което желаят, те просто не вършат нищо.

# Законът на бумеранга

Както знаете нашите мисли се материализират. Законът на бумеранга „ стъпва “ навръх този принцип. Човек ще получи от живота това, което самичък е дал. Ако това е яд, експанзия, очаквайте същото в подмяна. В случай на положително, то ще ви се върне назад, само че в повишен размер.

 10-те ЗАКОНА НА ВСЕЛЕНАТА. Абсолютно всичко във Вселената е взаимосвързано

# Законът на истината

Според последният от 10-те закона на Вселената, всеки човек има своя лична визия за света, всички сме разнообразни и всеки вижда себе си по собствен си метод.

Научете се по какъв начин да защитавате вашата истина. Научете се по какъв начин да приемате рецензиите по ваш адрес. Останете спокойни и уверени, не вдигайте кавги, не влизайте в спорове.

Защитавайте вашата непорочност и справедливост, само че в никакъв случай не обиждайте и не унижавайте човек.

Придържайки се към тези закони, вие ще измененията личните ви разбирания за живота, а след това и самият метод на живот.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР