Всеки вторник от 19:30 часа Павел Колев и неговите гости

...
Всеки вторник от 19:30 часа Павел Колев и неговите гости
Коментари Харесай

Испанският футбол превзема и вторник с новото токшоу LaLiga дневник

Всеки вторник от 19:30 часа Павел Колев и неговите посетители ще разискват най-интересното от последния кръг в испанския шампионат
В 19:30 часа довечера започва първият епизод на новото токшоу по – LaLiga дневник. Основен водещ на предаването ще бъде добре познатият от дребния екран състезателен коментатор и публицист Павел Колев, а премиерният епизод на шоуто идва тъкмо в точния момент, с цел да проучва тежкия уикенд за грандовете Барселона и Реал Мадрид, които позволиха загуби в последните си гостувания.

Шоуто ще бъде с дълготрайност от към час и ще се излъчва всяка седмица във вторник от 19:30 часа на честотите на MAX Sport 4, по който почитателите са привикнали да гледат всичко най-интересно от LaLiga. Водещият Павел Колев също e добре прочут на феновете на испанския футбол – той и до момента се изявява като футболен коментатор в спортните канали на А1.

LaLiga дневник ще има няколко постоянни рубрики, в това число подробна статистика от кръга, както и обзор на краткотрайното класиране и идна стратегия. Във всяко издание на шоуто водещият ще разисква случилото се в кръга с забавни посетители и познавачи на испанския футбол. В първия епизод на предаването посетител в студиото ще бъде синята легенда Елин Топузаков. От екипа на шоуто дават обещание и спомагателни изненади за феновете, които се включат на честотите на MAX Sport 4.  

Новото спортно шоу започва, откакто по-рано тази година стана ясно, че А1 придобива правата за лъчение на идващите пет сезона на LaLiga. Каналите MAX Sport излъчват испанското състезание към този момент 3 години, само че от новия сезон те ще бъдат единствен притежател на правата за България. Това значи, че до сезон 2025/2026 мачовете от LaLiga ще се излъчват извънредно по каналите, част от ТВ пакета.

Програмата на MAX Sport включва и още доста забавни футболни шампионати и шампионати – UEFA Шампионска лига, италианската Серия А, нидерландската Ередивизи, Купата на Франция, Купата на Турция, американската Мейджър сокър лийг, Копа Либертадорес, Копа Судамерикана. Извън футбола, феновете могат да гледат всички най-интересни тенис шампионати на ATP, баскетболното състезание на България (НБЛ), Евролига, волейболната Лига на нациите, Диамантена лига, UFC, MotoGP, WRC, NASCAR, NHL и доста други.

Това прави спортните страсти с каналите MAX Sport обезпечени за години напред. За да се абонират за тях, феновете на футбола би трябвало да попитат своя оператор за пакет.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР