Всеки си има свой живот и своето право на избор.

...
Всеки си има свой живот и своето право на избор.
Коментари Харесай

Хората не се променят, те просто свалят маските си

Всеки си има собствен живот и своето право на избор. И не е нужно да се месим в това, което хората считат за вярно. Ако имате подозрения по отношение на нещо - не го правете! Когато разберете, че нещо не е ваше - пуснете го да си върви! Всеки има право да върви по своя път и да прави своите си неточности. Именно по този начин сътворяваме своя несравним живот. Психологът Оксана Ципина споделя:

Веднъж при мен пристигна на консултация измъчена жена. Тя се отпусна на дивана и сълзите й рукнаха незабавно: „ Защо никой не ми сподели, че ще бъде по този начин? “, повтаряше тя през риданията си. Разговорът с нея ми даде доста материал за размисъл. И желая да ви кажа нещо, което даже най-близките ви хора в никакъв случай няма да ви кажат:

Бракът не избавя

Никой в никакъв случай не ни споделя простата истина, че бракът не избавя от проблемите, нито от пустотата, нито от самотата. Другият човек няма да отстрани или пък да компенсира личните ви недостатъци и дефицити, а в противен случай, той или ще ги усили, или ще ги изложи на показ и единственият, който може да се оправи с тях, сте самите вие.

Обвързването

Повечето от нас не осъзнават, че по-почтено и по-правилно е да останете сами, в сравнение с да се закачите за някой, просто тъй като няма никой различен сега или пък от боязън, че никой няма да се появи и ще си останете самичък до края на дните си.

Децата

Децата не постоянно са благополучие. По-често са проблем, липса на сън, никакво време, а от време на време и никакъв персонален живот. Ако осъзнавате това – добре, само че в случай че живеете с илюзията, че раждането на дете мирише на рози – помислете добре дали въобще би трябвало да имате деца.

Отношенията

Вазимоотношенията са взаимна отговорност, в която всеки е виновен за себе си и когато всеки дава отговор за личните си дейности и действия, а не чака това от колегата си, всичко ще е доста по-приятно и комфортно.

Семейството

Дори и в тези фамилии, които смятате за идеални, си има проблеми и тъмни страни. Идеални фамилии няма.

Обичам те

Всяко „ обичам те “ се изчерпва бързо. Ако не сте се научили да разговаряте, да се почитате, да се интересувате един от различен, то по-добре не влизайте във връзка. Не сте дорасли за това още.

Секс

Повечето двойки се лъжат един различен по отношение на секса. Жените имитират оргазъм, а мъжете считат спазмите в члена си за непосредственост. И двете страни са неудовлетворени и фрустрирани. Научете се да говорите почтено за половите си желания- научете се да говорите за всичко.

Интереси

Ако в самото начало сред вас няма нищо общо, надали ще се появи. Затова, спестете си време и не се жалвайте, защото в самото начало сте видели какво си избирате.

Грешките

Научете се да признавате грешките си. Ако сте осъзнали, че сте сбъркали в избора си и не сте с верния човек, незабавно си тръгнете. Не хвърляйте прахуляк в очите. Нито в своите, нито в тези на другия.

Промяната

Хората не се трансформират. Те просто смъкват маските и се разкриват повече. Вие с вашата обич никого и в никакъв случай няма да измененията. Ако човек реши самичък, че вие сте необикновено скъп човек и желае да промени живота си поради вас – това е негов избор. Но в случай че решите да се вършиме на вълшебник, то значи сте глупак.

Духовните практики

Нито една духовна процедура не може да ви избави от действителните проблеми. Това, че сте спрели да ги виждате, не значи, че са изчезнали. Затова проблемите в обективния, действителния свят, решавайте в тази действителност с съответни дейности.

Позитивната логика на психиката

Не живейте съгласно наставленията на другите и не се оставяйте в ръцете на непрофесионалисти - да се бъркат във вашия вътрешен свят, както и в този на фамилията ви. „ Психологията за домакини “ става за облекчение на напрежението, само че е доста нездравословна като система от настоящи рекомендации. Обикновено всичко се свежда до обмяна на бръмбари от една глава в друга.

Мъжете и дамите

С мъжете е елементарно: би трябвало да ги подкрепяте, слушате, храните, да им вършиме място у дома и да не им го вземате. С дамите е елементарно: би трябвало да говорите с тях, да ги защитавате и да ги карате да се усещат обичани. Съвсем просто е, в случай че сте откровени и не желаете да наранявате обичания си при никакви условия.

Самосъзнанието

Към основаването на семейство и раждането на деца би трябвало да пристъпите тогава, когато знаете за какво тъкмо са ви нужни. Чуждите отзиви и публичните порядки тук работа не правят.

Животът

Ако сте сбъркали - простете си и продължете напред. Животът е много инетресен и толкоз прелестен. Не е нужно да го превръщате със личните си ръце в пъкъл.

Оксана Ципина
Източник: casta-ru.net
Изображение: DeviantArt

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР