Всеки се сблъсква в живота си с трудни ситуации. Някои

...
Всеки се сблъсква в живота си с трудни ситуации. Някои
Коментари Харесай

3 знака на зодиака, на които никой не им е нужен!

 scale_1200

Всеки се сблъсква в живота си с сложни обстановки. Някои се оправят с тях независимо или с минимална помощ, други  непрекъснато хленчат и се оплакват, че те не разполагат с нужните сили, а други  работят самоуверено единствено в  екип. Чудили ли сте се в миналото какъв човек сте от тази позиция?

Тези, които не се нуждаят от никой, са най-смели, само че не … най-истински. Защо  живеем в общество и всички ние би трябвало да си оказваме помощ. Куражът е значим, само че не е  най-важното нещо в този свят. Важно е да се почитаме един различен, да давам и да одобряваме подадената за помощ ръка.  Ето три знака, които не се нуждаят от никой … или просто по този начин си мислят.

1. Риби

Представителите на този знак имат комплициран темперамент, само че доста се гордеят със себе си. Те обичат да се оправят сами с сложните обстановки, и  последното, от което се нуждаят, е да споделят с някой непосредствен. Те считат, че това е унизително за тях. Също по този начин за тях е  обикновено да прикриват своите „ непотребни “ страсти. Ако някой им подаде ръка за помощ, те я отблъскват и даже могат да изкарат неканения асистент отговорен.

2. Лъв

Лъвовете са извънредно сдържани. Те мислят, че техните проблеми не засягат и не въздействат на другите и се пробват да спасят сами обстановката. Ясно е, че техните родственици незабавно се снабдяват с главоболие и нямат предпочитание да натрупат от ден на ден и повече проблеми. Но да се досетят, че нещо не е наред им е мъчно: техните Лъвове постоянно наподобяват щастливи и по никакъв метод не демонстрират, че имат някакви усложнения.

3. Везни

Когато Везните са ранени прочувствено, те  компактно се затварят  в „ черупката “ си. Това е тяхната защитна реакция. Не им харесва, когато някой се намесва в неприкосновеността на персоналния им живот, даже и най-близките им. Те мислят, че е по-добре да са сами, не обичат да разкриват  проблемите си, даже и на тези, които го заслужават и на тези, които в действителност могат да им оказват помощ. За Везни е по-лесно да се оправят сами с сложни обстановки.

Още по тематиката:

Астрология: Зодиакалните двойки, против които са самите звезди!

 

Да се вслушвате в астролозите е потребно за връзките. Затова сме съставили лист на зодиакалните двойки,  против връзките на  които са самите звезди! 1. Близнаци и Дева Дева – това…

Цялата публикация

Подсъзнанието: Изберете сами дали то да е ваш бранител или ваш зложелател!

 

Смятате ли, че Вселената е най-голямата тайнственост? Не! Най-голямата тайнственост е човешкият мозък. Ние влагаме  в него толкоз доста информация, че даже не се замисляме  в какво ще се превърне …

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР