Всеки пое по пътя си - докато се носят, че

...
Всеки пое по пътя си - докато се носят, че
Коментари Харесай

Пике се сгоди за любовницата си?

Всеки пое по пътя си - до момента в който се носят, че Шакира е почнала връзка с Луис Хамилтън, Жерар Пике и тогавашната му държанка, Клара Чиа са се сгодили. Истината е, че откогато певицата и футболистът се разделиха, той по никакъв начин не се свени да обявява връзката си с Клара, която е почнала към година преди раздялата му с дивата и дълго време е била странична спекулация. 

 жерар пике

Близки до двойката издават пред медиите, че двамата възнамеряват женитба и ще сключат брак до един месец. Също по този начин Пике и Чиа са възнамерявали и съвършения миг, в който ще разгласят новината. Това ще се случи, до момента в който двамата са на сватбата на брата на Пике, която ще се състои на 24-и юни.

В същото време Шакира наподобява стартира връзка с Луис Хамилтън, а пък Том Крус не криел, че е бясно влюбен в нея, само че пък тя го приемала само като другар. Дали в действителност латинодивата е хвърлила око на автомобилния играч - прекомерно е евентуално, защото двамата са засичани няколко пъти дружно през последните месеци. Едно обаче е несъмнено и то е, че Шакира надали ще се довери прекомерно елементарно на мъж в живота си след горчивото изменничество на Пике. 

 шакира

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР