Всеки пленум на БСП беше обявяван за кървава баня, при

...
Всеки пленум на БСП беше обявяван за кървава баня, при
Коментари Харесай

Кървава баня ли е пленумът на БСП?

Всеки пленум на Българска социалистическа партия беше обявяван за кървава баня, при която глави се търкалят на " Позитано ". 

Това разяснява през днешния ден Александър Симов, представен от frognews.bg.

Аз съм склонен с това, че братоубийствената война е нещо неприятно, само че имам проблем с датирането на началото й. Тя не е почнала преди една година, нито преди две години.

Четири години Българска социалистическа партия беше в режим на непрекъснати медийни офанзиви, които се осъществяваха с интензивно съучастничество на доста наши приятели.

И това е огромната истина за всичко, в случай че приемем, че офанзивите против видни социалисти са оказали въздействие на резултата какво да кажем за тази 4-годишна акция, в която Българска социалистическа партия беше съществена цел за всичко.

Трябва ли да напомням какъв брой нелепости съм изчел за Българска социалистическа партия през тези 4 години? 

То не беше единствено упрекната в авторитаризъм, в какво ли не. Всеки пленум беше обявяван за кървава баня, при която глави се търкалят на " Позитано " и по този начин нататък. 

Тоест, считам, че когато приказваме за това кой по какъв начин е почнал нещо, тъкмо тази медийна офанзива, апропо, ни лиши от външна страна, тъй като доста наши приятели обикаляха и споделяха, че от Българска социалистическа партия нищо не става и съгласно мен това са част от аргументите за резултатите и на европейските, и на локалните избори да бъдат такива. 

По никакъв метод това, за което приказваме, не стартира от през вчерашния ден, тъй че няма да се съглася. Четири години с интензивно присъединяване на социалисти борбата против Българска социалистическа партия не е серпантина за нито един момент.

Много е елементарно в този момент да кажем, че виновността е някъде другаде. " Това съобщи пред Националния съвет на Българска социалистическа партия националният представител  Александър Симов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР