Всеки път ме е срам, когато Кирил Петков излиза на

...
Всеки път ме е срам, когато Кирил Петков излиза на
Коментари Харесай

Андролова за Кирил Петков: Природата допуска грешки, но е нелепо тия грешки да ни управляват

Всеки път ме е позор, когато Кирил Петков излиза на трибуната в Народното събрание да чете изказване или да изрича мнение. Просто ме е позор, че България стигна до това невиждано ниско равнище на посланичество. Срам ме е на ръкоплясканията след неговите изказвания.
Не знам по какъв начин Христо Иванов и Асен Василев не се усещат непосрамени, когато този човек приказва от тяхно име и ги съставлява. Най-отвратителните простаци са образованите, амбициозни, забогатели простаци, които нищо и никой не може да спре. Умният човек има своите ограничавания, подозрения, непрекъснати образования, струпване на схващане и прочие
Глупакът не страда от такива предели. Той е безконечен, блажен, горд, централен, неподлежащ на умствен прогрес и повтарящ едно и също без оглед на истината. Природата позволява неточности, само че е неуместно и рисково точно тези неточности да ни водят, ръководят, назидават и да са обект на всеобщо удивление. Антиселекцията унищожава страната. Глупостта не е толкоз неприятна, просто когато се издигне като височайша, стартира остро да вреди на близките.
От Facebook профила на журналистката Калина Андролова
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР