Всеки път, когато прекалите с алкохола, най-вероятно си казвате, че

...
Всеки път, когато прекалите с алкохола, най-вероятно си казвате, че
Коментари Харесай

Никога не смесвайте алкохола с тези неща

Всеки път, когато прекалите с алкохола, най-вероятно си казвате, че това ще е за последно и по този начин до идващия път. Истината е, че положителната компания и приповдигнатото въодушевление са причина за повишение на количеството алкохол, което поемате, само че в последна сметка има неща, които не би трябвало да смесвате с него.

Лекарства

Нито едно лекарство не работи по предопределение, когато се употребява с алкохол, само че има такива, които са изключително рискови. При тях действието или се усилва или понижава.
Отпечатъкът на алкохола, или по какъв начин да разпознаем " виненото лице " при дамите
Някои неприятни привички водят до прибързано стареене, което мощно се отразява на външния тип. Любителките на алкохола могат елементарно да бъда...
Прочети повече
Също по този начин, алкохолът задейства разнообразни реакции в организма. Лекарствата малко или доста са химия, която в допълнение утежнява положението и може да се стигне до сериозни обстановки.

Не бива да смесвате алкохола със следните медикаменти: болкоуспокояващи, антидепресанти, антибиотици, антихистамини, деконгестанти, сиропи за кашлица. Една от реакциите е закъснение на моториката. Кръвоносните съдове се стесняват и това пречи на естественото обикаляне на кръвта. Дори нормално лекарство като аспирин може да бъде извънредно рисково, когато се комбинира с алкохол. Така може да си докарате язва на стомаха или дванадесетопръстника.

Ако смесите алкохол и лекарство, можете да получите следните признаци: сърцетуптене, мощен световъртеж, унесеност, меланхолия, некоординираност, гадене, повръщане, стомашно разстройство. Вероятността да навредите на черния си дроб също е огромна.

Енергийни питиета

Това е много рискова композиция, даже да видите изкусителни промоционални предложения. При консумация на повече напитки, някои хора се усещат сънливи и бавни. Намесването на енергийни питиета обаче може да попречи за вярното обмисляне на положението и понятието „ прекалено много “.
От кой алкохол се изтрезнява най-бавно и по какъв начин да се предпазим по време на празниците
Всеки знае, че по празниците на трапезите наложително се сервират най-малко няколко типа алкохолни напитки. От някои от тях обаче се изтрез...
Прочети повече
По този метод човек може да погълне големи дози алкохол, а намесването на енергийните питиета да покачат кръвното налягане. Алкохолът обаче води до свиване на съдовете. По този метод се получава една рискова композиция, която може да докара до незабавно положение.

Марихуана

Тя е утвърдена в някои страни за медицински цели. У нас това още не се е случило, само че все пак някои хора я използват. Често използването ѝ е съпроводена с алкохол. Смесването на двете неща забавя координацията и действителната визия за нещата. Получава се инертност, замаяност и унесеност.

Офис празненства

Тази композиция може да бъде много неприятна и във ваш ущърб. Разбира се, в случай че сте близки с сътрудниците си и даже другари, няма нищо неприятно да се отпуснете. Но в случай че се изложите пред шефа или сътрудниците от други отдели, то не е ясно тъкмо какво ще стане с репутацията ви и по какъв начин ще изглеждате в очите на другите.

Бременност

Лекарят ви може да е споделил, че чаша вино няма да навреди, само че в действителност става въпрос единствено за чаша. Големите количества алкохол носят риск за бременността. Големите количества носят огромен риск за бебето и майката.
Учените наблюдаваха резултата на алкохола върху нероденото дете 9 недвусмислени признака, които приказват за нетърпимост към алкохола
При някои хора тялото не понася алкохола. Как да установим това? След първата порция алкохолна напитка се появяват мъчителни признаци....
Прочети повече
Шофиране

Абсолютно е неразрешено да карате, когато сте пили. Дори малко количество алкохол забавя реакциите и пречи на вярната преценка. Именно това е повода за толкоз доста произшествия и жертви по нашите пътища, а и в международен мащаб.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР