Всеки от нас извървява собствения си път, прави личните си

...
Всеки от нас извървява собствения си път, прави личните си
Коментари Харесай

ТЕСТ: Разберете какво ви липсва в живота

Всеки от нас извървява личния си път, прави персоналните си неточности, пада, става, пробва да бъде най-хубавата си версия. Този път не е лек за нито един от нас и постоянно може да се усещаме изгубени по пътя на живота. И това е напълно обикновено.

При динамичния метод на живот, който водим в днешно време, дори не ни остава задоволително време за сън. Понякога попадаме в обаян кръг – нещата са отвън контрола ни и всичко ни нервира.

Но истината е, че постоянно е нужно напълно малко изпитание – единствено да спрем и да се вслушаме в себе си .

Днешният забавен тест ще се опита да ви помогне да извършите точно това. Да, той няма да реши проблемите ви или да ви даде това, което в липсва, само че може да ви даде скъпа тенденция за пропуски, които даже не осъзнавате, че имате.

Отпуснете се, затворете очи за няколко секунди, погледнете картинката и изберете планетата, която ви харесва. Направете го без съмнение, а по-късно прочетете какво приказва изборът ви за вас самите!

Харесай си планета от 1 до 8!

 планети тест Istock

А в този момент виж в галерията какво значи твоят избор:
 ОТГОВОРИТЕ: Разберете какво ви липсва в живота  ОТГОВОРИТЕ: Разберете какво ви липсва в живота  ОТГОВОРИТЕ: Разберете какво ви липсва в живота  ОТГОВОРИТЕ: Разберете какво ви липсва в живота
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР