Всеки от нас има сила, за която дори не подозира.

...
Всеки от нас има сила, за която дори не подозира.
Коментари Харесай

Използвайте силата си, за да създавате обстоятелства

Всеки от нас има мощ, за която даже не подозира. Той може да въздейства на действителността и даже да я основава.

Как да употребявате своята ментална мощ, с цел да създадете нови условия:

1. Определете точните условия, които желаете да предизвикате. После деликатно преценете до какви по-нататъшни последици ще докара реализирането на желанието ви.

2. Задържайки мисълта си върху менталната картина, вие концентрирате съзидателното деяние на духа в този център, където неговите сили са уравновесени.

3. Визуализирането довежда вашия справедлив разум до положение на равновесие, което ви прави способни умишлено да насочите потока на духа към разпозната цел и да пазите мислите си от придвижване в противоположната посока.

4. Винаги помнете, че имате работа с удивителна евентуална сила, която към момента не е обособена в съответен тип, и че посредством действието на мозъка вие можете да й дадете всяка характерна форма, която пожелаете. Вашата картина ви оказва помощ да поддържате мозъка концентриран върху обстоятелството, че в този миг съзидателната сила тече през вас. Освен това посредством менталната си картина вие определяте посоката, която желаете сензитивната съзидателна мощ да поеме, и правейки това, гарантирате материализирането на картината.

5. Когато пристъпите към съществено визуализиране, помнете, че не трябва да има изпитание в задържането на вашите мисъл-форми. Напрягането работи срещу задачата ви и допуска съзнанието за битка с противна мощ, а това поражда условия, противоположни на картината ви.

6. Като поддържате облика с бодър разум, вие не допускате всички тези мисли, които биха разсеяли духовното ядро на картината ви. Тъй като законът е градивен по своето деяние, осъществяването на желанието, което си представяте, е несъмнено.

7. Нещо извънредно значимо, което би трябвало да помните при визуализирането, е, че вие създавате ментална картина по-скоро за да определите качеството, което придавате на допреди това необособената субстанция и сила, в сравнение с с цел да подредите характерните условия за проявлението й. Това е работа на самата съзидателна мощ. Тя ще построи свои форми на изложение по един натурален метод, в случай че й позволите, и ще ви спести голямо количество непотребни паники.

Онова, което вие в действителност желаете, е увеличение в някаква тенденция – по-добро здраве, повече пари и така нататък И стига да го получите – а това сигурно ще стане, в случай че решително поддържате менталната картина – какво значение има дали то ще пристигна по канал, на който сте мислели, че можете да разчитате, или по различен, за съществуването на който не сте и подозирали. Вие концентрирате избран тип сила за избрана цел. Помнете това и оставете съответните елементи да се наредят сами, като в никакъв случай не споменавайте на никого за това, което вършиме.

инфо: http://magicaura.com

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР