Всеки обича да прочете някакъв интересен детайл, свързан с британското

...
Всеки обича да прочете някакъв интересен детайл, свързан с британското
Коментари Харесай

Появиха се тайни СНИМКИ на принцеса Даяна, Чарлз и децата им

Всеки обича да прочете някакъв забавен подробност, обвързван с английското кралско семейство. Но сякаш най-обичана персона си остава починалата принцеса Даяна.

След няколко десетилетия в загадка забавни коледни картички, на които са четирите кралски особи, бяха оповестени на търг.

Снимките са открити инцидентно в град Бъртън ъпон Трент, графство Стафордшир. Най-ранните от тях, а те са общо шест, датират от 1985 година, а последната е направена през 1999 година, след гибелта на принцеса Даяна.

Първоначално тези фотоси бяха изпратени от членове на кралското семейство на някогашните чиновници на двореца - Джордж и Мюриел Констебъл, които са живели в Съмърсет. А фотосите бяха открити неотдавна от техния родственик, който искаше да остане неизвестен.

„ Намерихме ги в кутия, принадлежала на Мюриел. Там лежаха десетки години. Не бяхме сигурни, че имат някаква стойност ”, споделят хората, намерили фотосите. Затова те попитали Хансън (Чарлз Хенсън - притежателят на аукционната къща на Хансънс. - Ред.) да ги огледа и оцени.

Мюриел умира през 1993 година, а Джордж - през 2002 година.

„ Считам, че фотосите не са били докосвани 26 години ”, споделя мъжът, който ги е разкрил.

Според предварителни оценки, сбирка от фотоси може бъде продадена за 2-2,5 хиляди $.

На най-ранната картичка принц Хари е на към една година, а Уилям е на към три години. На най-късната те са надлежно на 15 и 17 години.

Изработването на коледни картички е остаряла английска традиция. Официалните фотоси на кралското семейство се споделят с обществеността, до момента в който други се изпращат единствено до техни другари и родственици, написа jenata.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР