Допълни, че в момента се работи за създаване на собствена

...
Допълни, че в момента се работи за създаване на собствена
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: От Космоса се вижда, че Величие е американ...

Допълни, че сега се работи за основаване на лична група в Европейския парламент и това е главното, което ще прави групата на " Възраждане " в Екологичен потенциал.

 

" Група, която ще има десетки депутати от най-малко 7 страни, дори 9, които ще приказват едно и също нещо ".

 

Тя към този момент си има име, само че Костадин Костадинов отхвърли да каже какво е то.

 

" Никой от " Възраждане " няма да поддържа този кабинет, то е ясно. Въпросът е кой или кои ще бъдат тези, които ще излъжат гласоподавателите си, разяснява възможният кабинет.

 

Според него ПП-ДБ би трябвало да си " изкопаят една дупка и да се скрият ".

 

" Няма по какъв начин да кажем, че някой е попречил за по-ниската изборната интензивност, тъй като имаме 32%, което е най-сериозният проблем. На процедура българският народ гласоподава избор на съмнение на личната си политическа система и което е още по-лошото на личната си страна ".

 

По отношение на гласовете, които отидоха за партия " Величие " Костадинов сподели, че те са изкопирали " Възраждане ".

 

" Когато имаш една блестящо изразена опозиционна политическа мощ в Народното събрание, която е съществена опасност за главния настоящ политически ред в страната, когато се появят още двадесет политически партии, които приказват едно и също и се пробват да разводняват вота, когато някой пречи на опозицията да победи, това значи, че той работи за ръководещите ".

 

Той отхвърли да разяснява " Величие " с думите, че не е психиатър. Съжали техните гласоподаватели. Според Костадинов точно тези гласоподаватели ще бъдат разочаровани и това, в случай че има нови избори, ще понижи още повече изборната интензивност. По думите му ниската изборна интензивност през последните години се дължи на " поредност от неистини ".

 

" Хората споделят - ние гласуваме за смяна, а те ни поставят ГЕРБ и Движение за права и свободи в ръководството. Така, че когато имаме такава систематична неистина, непрекъснато проповядвана, непрекъснато показвана в медиите, в един миг хората махат с ръка и споделят майната им - всички са лъжци ".

" Това е американски план. То това се вижда от космоса ", сподели водачът на " Възраждане ".

 

Според него " когато народът не има вяра в страната, страната е сложена на карта. На карта е сложено оцеляването на българската страна ". Смята, че Движение за права и свободи е опасност за националната сигурност.

 

" Говореше се в цялата страна, че има всеобщо пазаруване на гласове за Движение за права и свободи, а Министерство на вътрешните работи не направи нищо ".

 

" Когато българският народ самичък се отхвърли от своето чадо, някой различен ще го припознае ".

 

Костадинов счита, че вотът на последните избори е политически, подмолен, финансов и етнически избор, което може да изяде даже и първата политическа мощ ГЕРБ.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР