Всеки някога си е задавал въпроса - ама наистина ли

...
Всеки някога си е задавал въпроса - ама наистина ли
Коментари Харесай

Богиня в леглото? Да, такава сте, ако той се държи по този начин

Всеки в миналото си е задавал въпроса - но в действителност ли съм добър в секса. Е, в случай че вие сте се питали това, ние ви даваме няколко жокера.

Ако идващите редове се отнасят до вашите прекарвания в леглото, то несъмнено няма защо да се притеснявате...

Иска да го повторите. Сексът. Ако сте го предиздвикали да полудее от наслаждение, в никакъв случай няма да му е задоволително. И той ще желае още и още от него.



Ако ви притиска мощно с ръце. Физическият израз на абсолютния възторг е стискането с ръце. Знаете това, нали? Така че в случай че той впие ръце във вас, то можете да се чувствате като същинска богиня под чаршафите.

Цял ден ви „ протяга ръка “. Ако ръцете му не могат да стоят спокойно и все са към вас, в случай че ви хваща за ръка, рамото, коляното, сякаш разсеяно, значи доста му е харесало. И му е мъчно да стои настрани от вас.

Постоянно повтаря, че сте невероятна. Ако мъж ви каже, че сте била невероятна, значи в действителност мисли, че сте невероятна. Не отхвърляйте комплиментите му, а ги запомнете добре. Не ги споделя, с цел да е общителен, а с цел да ви накара да продължите да вършиме, каквото вършиме.



Решил е да научи нови неща. Когато нещата, които вършиме, го карат да полудее, ще му се желае и той да се показа малко по-впечатляващо. Ако стартира да ви изненадва с нови трикове, приемете го като знак, че се представяте доста добре.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР