Всеки народ има своите суеверия, които са заложени в културата

...
Всеки народ има своите суеверия, които са заложени в културата
Коментари Харесай

Вещи, които ни урочасват

Всеки народ има своите суеверия, които са заложени в културата от епохи. Според нашите културни обичаи, както и съгласно фъншуй, това какво държите в дома си оказва огромно въздействие върху силата в него и шанса в живота ви. Някои предмети, принадлежности и движимости се смятат за носещи неприятен шанс в дома, което се отразява зле на вас и околните ви.

Дори да не сте суеверни, тези схващания въпреки всичко могати повлияят и да ви накарат да изхвърлите някои предмети, за които се смята, че носят неприятен шанс.

Люлеещи се столове

Люлеещият се стол е антична мебел, която може да има сантиментална стойност, в случай че е останала от бабите и дядовците ви. Но те носят неприятен шанс, съгласно една ирландска легенда, съгласно която в случай че в дома има клатещ се стол, той подканва злите духове да населят къщата ви.

Счупени и развалени часовници

Според фъншуй развалените или спрели часовници би трябвало или да се изхвърлят, или да се настроят отначало, с цел да работят в крайник с времето. В противоположен случай това носи неприятен шанс. Може да провокира вътрешна неразбория в живота ви, където нищо няма да си е на мястото. Отчитането на времето постоянно би трябвало да е тъкмо, съгласно фъншуй. Според някои митове спрелите часовници в дома могат да носят и гибел.

Кактуси

Лоша вест за феновете на бодливите сукуленти. Кактусите у дома носят злощастие. Всички растения с бодли притеглят неприятна сила и могат да доведат до напрежение и утежняване на връзките в дома.

Неоправено легло

Оправяйте леглото си, когато ставате заран. Неоправеното легло и безпорядъкът в спалнята притеглят неприятен шанс, могат да доведат до бодърствуване, некадърност за централизация денем, неприятен шанс.

Отворен чадър

Не дръжте отворен чадър у дома, тъй като внасянето на какъвто и да е предмет, предопределен за прилагане на открито, може да провокира неприятна сила в дома ви. Когато внасяте чадър, старайте се постоянно да е затворен.

Остарял календар

Съображението със старите календари, показващи отминали времена, е същото, като с часовниците. За да имате шанс, да сте в крайник с сегашното и да гледате с възторг към бъдещето, би трябвало да пандизите страницата на предишното. Затова не оставяйте остарели календари в дома си.

Мъртви и изсъхнали растения

Ако желаете в дома ви да кипи живот, не дръжте мъртви растения. Изсъхналите растения би трябвало незабавно да се отстранен от вкъщи. Окичете го вместо това с живи, буйни и изпълнени с въодушевление растения. Това ще притегли разцвет и добър шанс.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР