Най-добрата новина за мен ще е ако няма лоши новини

...
Най-добрата новина за мен ще е ако няма лоши новини
Коментари Харесай

В Созопол дадоха старт на летния сезон, очакват ръст на туристите с 10 %

Най-добрата вест за мен ще е в случай че няма неприятни вести за българското Черноморие през лятото, сподели кметът Тихомир Янакиев 

Созопол даде алегоричен старт на Сезон 24 с концерт на Рафи Бохосян и бенд на Централния плаж нощес, а кметът Тихомир Янакиев си пожела единствено едно - тази година да няма неприятни вести за българското Черноморие. Не единствено той, а и хотелиерският отрасъл, са оптимисти и чакат 10 % растеж на туристите.

И в този миг в морския курорт към този момент стартира да се усеща началото на лятото и улиците се извършиха с хора. Част от тях бяха на снощния концерт на плажа, а формалните посетители бяха посрещнати на елегантно празненство в Elvis beach bar и Elvis kitchen, където с поддръжката на Limorada flowers всеки елементи бе изкусен до съвършенство.

Сред формалните посетители нощес бяха командирът на Военноморскатаа база Бургас кап. I сан Петър Петров, шефът на ОДБХ Бургас доктор Димитър Германов, зам.-кметовете на Созопол Андрей Николов и Тодоров Дамянов, ръководителят на Общинския съвет Станимир Андонов, общински съветници и представители на бизнеса.

На плажа се бяха събрали доста поданици и посетители на Созопол, които се забавляваха с помощта на общителния хазаин – концесионера на плажа Кирил Спасов. Вечерта приключи с впечатляваща заря, която беше изпълнена от транспортен съд в морето.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР