Всеки, който смята, че жената винаги трябва да мълчи и

...
Всеки, който смята, че жената винаги трябва да мълчи и
Коментари Харесай

Ако го направите, той ще ви напусне: 6 въпроса, които никога да не задавете на мъжа си

Всеки, който счита, че дамата постоянно би трябвало да мълчи и има право да показва мнението си единствено на 8 март, би трябвало да бъде вечно отстранен от секс, връзка и домакински уют. Но някои диалози в действителност скапват връзките:

Изневеряваш ли ми? 

Ако инцидентно почувствате натиск за този въпрос, първо – заключете си устата. Второ, този рисков диалог би трябвало да се стартира единствено в случай че имате съществени съмнения. Във всички останали случаи това е бомба със закъснител, кавгите не могат да бъдат избегнати. Искате внимание и се чувствате несигурни? Заявете го непосредствено.

Фантазираш ли си за друга?

Хайде да предположим – ако в действителност си фантазира за друга, да не си мислите, че ще хукне да си признава, в случай че го попитате непосредствено? Разбира се, че фантазира. Мъжът не е от камък и сигурно, в един или различен миг, е имало дама, която да притегли окото му и за която да си мисли. Но единствено толкоз. Щом е до вас, друга не му би трябвало. Разберете един път вечно това и престанете да го тормозите с сходни въпроси. А и признайте си, че и на вас нееднократно ви се е случвало някой мъж да хване окото ви? И въпреки всичко това въобще не значи, че краят на връзката и изневярата са тъкмо зад ъгъла.



Отслабнала ли съм?

Нечестно е с този въпрос да поставяте колегата си на първа балетна позиция. Ясно е, че в случай че е с възприятие за такт, той няма да ви каже това, което в действителност си мисли. Ако обаче тактичните връзки са му непознати, тогава отговорът може да не ви хареса. По-добре сама се уверете в отговора на въпроса си. Качете се на кантара - не е нужно да тормозите половинката си с въпроса отслабнала ли сте след всяка хапка пържола или парче торта.

Къде си?

Всъщност това е напълно естествен въпрос, само че не и когато се задава 100 пъти дневно. Не мислите ли? Звучи като отнемане. Подлагайки го на подобен вид въпроси, вместо да разберете къде е мъжът ви, в даден миг, рискувате скоро той да ви напусне.

Какво да облека?

Скафандър! За предпочитане подобен, от който той няма повече да чува никакви други въпроси от сходен темперамент. Хубаво е, в случай че половинката ви фактически има добър усет и обича да споделя мнението си с вас, по отношение на един или различен тоалет. В противоположен случай, по-добре не го правете.

За какво си мислиш?

Ако забележите, че се е унесъл за миг в избрана точка в пространството или че се е разсеял от диалога с вас, не изстрелвайте в упор този въпрос към него. Ако си мисли за друга жена, надали ще ви го признае. Ако обаче усетите, че има нещо, което го тормози, пробвайте да му покажете, че той постоянно може да разчита на вас. Но вместо с въпроса „ За какво си мислиш “, подходете по-деликатно, като да вземем за пример: „ Ако има нещо, с което бих могла да ти оказа помощ, можеш да ми споделиш “. За мъжа е значимо да почувства вашата поддръжка, а не вашето любознание.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР