Всеки, който познава отблизо представител на зодия Везни, ще ви

...
Всеки, който познава отблизо представител на зодия Везни, ще ви
Коментари Харесай

Защо всеки иска да бъде близък със зодия Везни?

Всеки, който познава от близко представител на зодия Везни, ще ви каже, че този човек е един от най-ценните в живота му. Без значение дали става дума за родител, другар или сътрудник. И нищо чудно, че това е така…

На пръв взор везните са спокойни и уравновесени. В тях обаче бушува море от страсти. Под повърхността си са буйни и пламенни.

Раздават се за всичко и за всеки.

Горят с работата си, горят с любовта. Ще изгорят и за приятелите си. Просто са такива – отварят се към света и оставят света да се разтвори в тях. Научили са се да дават. И не се опасяват да получават. Дишат с цялостни гърди, обичат с отворено сърце. Живеят с освободена душа.

Везните съумяват да намерят общ език с всеки. Вероятно, тъй като съумяват да видят положителното у всеки.

Везните са сърцето на всяка компания.

Те са катализаторът на хрумвания за занимания. Магнитът, който притегля всички останали. С везните постоянно е забавно. Защото са цялостни с изненади. Те са авантюристи по душа. Обичат новите неща, обичат да опитват. Защото гледат на света с очите на деца.

Везните съумяват да намерят общ език с всеки. Вероятно, тъй като съумяват да видят положителното у всеки.

Може да разчитате на тях да помирят скарани другари, да открият решение за всеки спор, да сближат на пръв взор изцяло противоположни позиции. Везните просто не обичат споровете. Те не са злопаметни. Не обичат да враждуват с останалите и не таят завист в душите си.

Везните обичат да мечтаят. И влагат всичко в фантазиите си. Затова и най-често ги реализират!

Везните имат особената дарба по едно и също време да са крепко стъпили на земята и да летят на воля в облаците.

Именно това ги прави толкоз харизматични. Именно това прави животът с тях толкоз забавен. С везните всичко наподобява постижимо. За тях като че ли няма невъзможни неща.

Везните не се отчайват елементарно.

Те са неподправени оптимисти. И оптимизмът им е инфекциозен. Везните имат вяра, че когато си уверен какво искаш, когато си спокоен и настройката ти е позитивна, само че най-много, когато направиш най-хубавото, на което си кадърен, рано или късно ще постигнеш това, което искаш. Просто по този начин работят законите на Вселената. И са прави! Затова рядко се обезверяват, а в случай че инцидентно го създадат, бързо се окопитват и още веднъж се впускат в преследването на фантазиите си. А в това време живеят по този начин, като че ли към този момент са ги постигнали. Гледат на живота по този начин, като че ли им е дал всичко, за което копнеят. Наслаждават се на всеки ден по този начин, като че ли няма какво повече да желаят от него. Истински късметлии са, не мислите ли?

Същевременно везните не обичат недомислените ходове.

Те постоянно преценят добре минусите и плюсовете, преди да вземат решение.

Без значение дали става дума за нещо огромно или по-незначително. Затова, допитвайте се до тях, когато се колебаете по какъв начин да постъпите. Везните ще ви оказват помощ да разгледате казуса от всички страни и може би ще ви покажат решение, което сега не виждате…

Везните се радват откровено на дребните неща – на изгревите и залезите, на хубавата музика, на чашата вино, изпита в компанията на хубава книга, на разходката в парка с обичан човек… Цялото им създание изживява мига.

Те знаят по какъв начин да бъдат тук и в този момент.

Затова общувайте по-често с Везните. Те ще ви напомнят какво значи да живееш истински…

Когато работят, везните влагат всичко от себе си. Както и когато почиват. Везните няма да ви натоварят с проблемите си. Но няма и да ги крият от вас. Ще споделят, в случай че ги попитате, само че по-късно ще ви кажат, че всичко ще е наред и в този момент е време да се насладите на момента. И освен ще ви го кажат. Но и ще го създадат!

Везните просто умеят да оставят служебните проблеми пред прага.

Везните са привикнали да оказват помощ. Да се раздават. Дори когато няма да получат нищо в подмяна. Дори когато намесата им не е същински наложителна.

Везните просто не могат да отхвърлят.

Помолите ли ги, те ще откликнат. Повикате ли ги, ще се отзоват. Ще подценен проектите си, ще трансформират програмата си, ще създадат всевъзможни взаимни отстъпки със себе си, само че ще бъдат там. Заради вас. Затова идващия път, когато се обърнете за помощ към Везни, не забравяйте да им кажете едно огромно Благодаря! Не всеки постъпва като тях, нали?

Везните обичат да радват хората към себе си. Това доставя голяма наслада на самите тях. Те са грижовни, чувствителни и съпричастни.

Везните са извънредно правилни другари. Май към този момент стана ясно… Нищо, ще го кажа още веднъж. Дължим им го.

Везните са безпределно предани другари.

Те ще бъдат зад тила ви, даже в случай че вие не сте били постоянно зад техния. Те ще ви подадат ръка, даже в случай че в миналото вие не сте го създали. Те ще имат вяра в другарството, което ви свързва, даже в случай че вие сте се отказали от него. Не ги губете от живота си. Такива хора не се срещат често…

Везните обичат да радват хората към себе си. Това доставя голяма наслада на самите тях. Те са грижовни, чувствителни и съпричастни.

Притежават умеенето да схващат другия даже без думи, да предусещат потребностите му, да откликват на желанията му.

„ Да влизат в обувките му. “ За какъв брой от вашите познати можете да кажете същото? Живеем във време, в което множеството от нас сме се понесли в своя забързан темп, оставайки слепи и глухи за света към себе си. И единствено някои от нас, доста малко от нас, съумяват да оставят сетивата си отворени… за познатите и непознатите. За другите. Везните са измежду тези хора. Ценете ги. И се учете от тях. Защото в никакъв случай не е късно да си спомним какво е да общуваш същински с индивида до теб. Не благодарение на смарт телефона и таблета. А с очи. С разум. И със сърце.

Везните имат вяра в силата на дребните жестове.

Защото знаят, че точно дребните неща са значимите неща. Те ще запомнят обичаният ви десерт и ще ви изненадват с него. С мотив и без мотив ще ви подаряват книги на обичаните ви създатели. Ще идват с вас в обичаното ви заведение. Ще пускат обичаната ви музика. И го вършат както за обичания си човек, по този начин и за приятелите си. Везните умеят да обгрижват хората, на които държат, да ги карат да се усещат видяни, значими, ценени. А вие вършиме ли същото за тях?

Везните не обичат да се акцентират. Не търсят славата поради самата популярност. Макар че тя постоянно ги спохожда. Просто тъй като я заслужават.

Везните вършат нещата, както би трябвало, просто тъй като по този начин са привикнали.

И тъй като им идва от вътрешната страна. А не тъй като чакат самопризнание и почести. Скромността в действителност им отива. Но славата им отива още повече!

И макар че не се стремят да попаднат в светлината на прожекторите, на везните им е прелестно да са харесвани. А и кой не би ги харесал?! Харизматични, грижовни, забавни, интелигентни, чувствителни и чувствени…

Влюбени ли са обаче, няма по-верни сътрудници от тях.

Когато избират своята половинка, те избират половинката си за цялостен живот. И й посвещават целия си живот. Отдават сърцето си безусловно. Прегръщат любовта. Пазят я. Грижат се за нея. И за индивида до себе си. Повече, в сравнение с се грижат за себе си…

Всеки желае да бъде непосредствен със зодия Везни, нали?

Инфо: https://dama.bg/article/zashto-vseki-iska-da-bude-blizuk-sus-zodiia-vezni/7905/dd

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР