Всеки, който подкрепя прекратяването на огъня, по същество подкрепя продължаващото

...
Всеки, който подкрепя прекратяването на огъня, по същество подкрепя продължаващото
Коментари Харесай

Израел отказа пред ООН да прекрати огъня в Газа

Всеки, който поддържа прекратяването на огъня, всъщност поддържа продължаващото ръководство на терора на " Хамас ", сподели Гилад Ердан

Пред Съвета за сигурност на ООН Израел отхвърли днес призивите за постоянно прекратяване на огъня в линията Газа, съобщи ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

" Всеки, който поддържа прекратяването на огъня, всъщност поддържа продължаващото ръководство на терора на " Хамас " в Газа ", заяви израелският непрекъснат представител при ООН Гилад Ердан пред най-влиятелния орган на ООН в Ню Йорк. Израел не би могъл да отбрани жителите си с прекратяване на огъня, добави той.

Не може да се иска прекратяване на огъня и в това време да се твърди, че се търси решение на спора, сподели още Ердан, като означи, че военизираната групировка  " Хамас " не е сътрудник за благонадежден мир.

" Хамас " обществено съобщи - всички го видяхте - че ще повтаря 7 октомври още веднъж и още веднъж, докато Израел не изчезне. Как бихте дали отговор и защитили жителите си от такава ясна опасност с прекратяване на огъня? ".

Ердан сподели още, че завършек на насилието може да има единствено в случай че " Хамас " съобщи всичките държани от групировката заложници и всички бойци, взели участие в нападението срещу Израел на 7 октомври.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР