Всеки, който е влизал в козметичен магазин, знае колко изкушаващи

...
Всеки, който е влизал в козметичен магазин, знае колко изкушаващи
Коментари Харесай

Инвестициите в грижата за красотата, които си струват

Всеки, който е влизал в козметичен магазин, знае какъв брой изкушаващи са първокласните парфюми, безбройните нюанси червила, ярките лакове за нокти, красивите палитри сенки.

Но всички тези артикули са една голяма инвестиция, изключително в случай че държим на качеството им. Колкото и да ни се желае, не можем да се сдобием с всички, а няма и потребност. За благополучие, тъкмо както и при дрешника, има няколко неща, които оформят по този начин наречената капсулна грижа за хубостта.

Или с други думи продуктите, които си костват да похарчим повече за тях.

Грижата за кожата

Няма да се уморим да повтаряме, че инвестицията в кожата ни е първият и единствен път към хубостта. Здравата кожа е красива кожа и няма потребност от цялостен куп грим артикули, които да замаскират нейните недостатъци. Това пък значи, че ще спестите задоволително средства от тях.

Защитете кожата си, започвайки от подхранващ крем, подобаващ за нейния вид, слънцезащитен артикул и крем за околоочен силует. Добре хидратираната и защитена от слънчевите лъчи кожа не остарява толкоз бързо, което значи, че проблемите с бръчките, фините линии и петната са отсрочени във времето. Не забравяйте да нанасяте и нощен крем, който ще работи в дълбочина, до момента в който кожата се регенерира по време на сън.

 fajfjagjagjg

Ежедневната слънцезащита

Ако би трябвало да сме почтени, никой не обича да носи слънцезащита. Но с изключение на, че защищават от рак на кожата, тези артикули имат и още куп положителни качества. Ежедневната им приложимост ще помогне на белезите от акне да изчезнат по-бързо, а както към този момент казахме, ще ви защищити и от появяването на бръчки и петна. Постарайте се да откриете артикул и формула, които няма да ви затрудняват в всекидневието. На пазара има задоволително варианти, само че едното нещо, за което не трябва да вършиме компромис, е SPF фактора.

Хубав сешоар

Знаем какъв брой досадно е миенето на косата за всяка жена, която има дълга, буйна грива. И даже косата ви да е къса и относително елементарно да се справяте с нея, един прекрасен сешоар доста ще редуцира утринния ви beauty обред. Ако пък я миете вечер, ще инвестирате спестеното време в сън. Качественият апарат ще ви улесни и в оформянето на прическата, а самата тя пък ще е много по-трайна. Косата ви ще остане здрава и мощна, тъй като модерните оферти към този момент щадят оптимално структурата на косъма. Именно по тази причина от сешоари, преси и маши в никакъв случай не би трябвало да се пести.

 gakgajjajjhaja

Най-доброто червило за вас

Всяка жена има потребност от един съвършен цвят, който може да нанесе с едно придвижване заран и да наподобява зашеметяващо. Не приказваме наложително за алено, бордо или телесно, а просто за колорит, за който знаете, че отива на кожата и на стила ви. Отделете време, с цел да го откриете, а по-късно тествайте разнообразни формули: класическа кадифена, течно червило с искра, матово… Подберете обичаното си и инвестирайте в първокласен артикул. Ако пък се окаже, че червилото, което сте избрали, е прекомерно скъпо, тогава го запазете само за специфични събития: сватби, изявленията за работа, срещи. В тези моменти имате потребност от малко повече самочувствие и нещо, за което сте сигурни, че ви кара да изглеждате ужасно.

Перфектните коректор и декор дьо загар

Това са здравите основи на всеки грим. За страдание обаче, изборът им е най-труден. Много е елементарно да объркате подтона, цвета и даже формулата на декор дьо тена и коректора, и най-после да се окажете с незадоволителна покривност или грим вид маска. Никога не подценявайте мострите! Независимо, че даден артикул ви наподобява извънредно непосредствен до цвета на кожата ви, постоянно би трябвало да изпробвате по какъв начин стои върху нея. Намажете няколко разнообразни нюанса върху ръката си и по-късно проверете по какъв начин наподобяват те на дневна светлина. Неоновите лампи в магазините постоянно са подвеждащи. Най-добрият вид е в случай че можете да вземете заготовка, която да пробвате вкъщи, с цел да ревизирате и трайността на продукта. И най-после – не пестете от декор дьо загар и коректор. Тези артикули отиват непосредствено върху кожата ви и от време на време остават върху нея повече от 12 часа.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР