Всеки, който е гледал Ледена епоха“, няма как да забрави

...
Всеки, който е гледал Ледена епоха“, няма как да забрави
Коментари Харесай

„Ледена епоха“ на сбогуване: накрая катерицата изяжда жълъда

Всеки, който е гледал „ Ледена ера “, няма по какъв начин да не помни емблематичния облик на катерицата Скрат, която е в непрестанно търсене къде да скрие на несъмнено място бленувания си жълъд. С днешна дата от създателите на " Ледена ера " - Blue Sky Studios, чието студио беше закрито от Disney, откакто получиха 20th Century Fox, репиха да се реваншират, защото други епизоди на " Ледена ера " от тази компания няма да има. Te направиха поклон към един от своите герои, като пуснаха симпатично късометражно филмче, с което да сложат точка на алтернативата на катерицата.

Видеото стартира с жълъд над заснежени полета. Скоро Скрат влиза в кадър и бързо тича към жълъда, пишат от “Collider ”. Скрат внимателно оглежда в близост с наградата си в ръце, защото се опасява какво може да му попречи да изяде жълъда. За негово благополучие, за първи път от представянето на Скрат пред света, през ледниковата ера от 2002 г, катерицата на драго сърце изяжда своя жълъд, като го прибира на най-сигурното място на света – коремчето си.



Досега Скрат беше любим на аниматорите, които се възползваха безмилостно от въображението си, като измисляха най-странните способи да попречат на катерицата да се наслаждения на лакомството. Виждали сме по какъв начин Скрат е сплескан от ядосани животни, затрупана от лавина и даже бяга от лавата на изригващ вулкан. Да гледаш по какъв начин катерицата страда във безконечната си битка да се снабди с един жълъд беше занимателно, само че и малко тъжно, защото всяка част на " Ледена ера " се опитваше да измисли нови способи да изтезава косматия воин. Така че можем да кажем, че изцяло справедливо екипът на Blue Sky Studios даде на своя формален амулет дълго чаканата премия, преди завесите да се спуснат вечно. Скрат получи своя благополучен край, въпреки Blue Sky Studios към този момент да не са тук, с цел да ни карат да се смеем още веднъж на обичаната анимация. А поуката е, че търпението рано или късно се възнаграждава и носи усет на наслада.
Топ 10 на обичаните ни анимации на Disney
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР