Всеки космически кораб произведен някога от хората, който е посещавал

...
Всеки космически кораб произведен някога от хората, който е посещавал
Коментари Харесай

НАСА променя подхода си към НЛО

Всеки галактически транспортен съд създаден в миналото от хората, който е посещавал Луната, кацал на Марс, бръмчал до Юпитер, обикалял към Сатурн или разузнавал Плутон, би бил несъмнено неидентифициран летящ обект за всеки извънземен разсъдък, който би могъл да го срещне. Може да няма подобен разсъдък отвън Земята в нашата Слънчева система. Но в междузвездното пространство? Това е различен въпрос. Ето за какво сондите „ Вояджър 1 “ и „ Вояджър 2 “, които напуснаха Слънчевата система надлежно през 2012 и 2018 година, носят златни записи, гравирани с кодирани звуци и фотоси от Земята – нещо като обръщение в бутилка до всяка цивилизация, която един ден може да срещне корабите ни и да изиска да научи повече за любопитните типове, които са ги изпратили.

НЛО – Неидентифицираните летящи обекти или UAP – неидентифицирани въздушни явления, както ги назовават ​​по-правилно през днешния ден – постоянно са в новините в последно време. Само през предишния месец, подкомисията за битка с тероризма на Камарата на представителите на Американския конгрес, организира обществени чувания по отношение на повече от 140 наблюдения на UAP от военни водачи през последните 20 години. Това са неидентифицирани явления, летящи по всевъзможни необясними способи: клатене, въртене, гмуркане, смяна на посоката със скорост, която би произвела евентуално смъртоносни g-сили за всяко живо създание — или най-малко за всеки жив човек намиращ се вътре.

Изслушването в Конгреса последва публикуването предходната година на сходно изследване на Министерството на защитата на Съединени американски щати за UAP и както Конгресът, по този начин и Пентагонът стигнаха до едно и също умозаключение, което одобряват. Обектите може да са естествени явления, погрешно интерпретирани от водачите и тяхното оборудване; те могат да бъдат нова технология, създадена от Русия, Китай или друга високотехнологична сила; и да, те биха могли да имат извънземен генезис.

„ UAP са необясними, това е правилно “, споделя конгресменът и ръководител на комисията Андре Карсън в своето встъпително изказване по време на чуванията в Камарата на представителите. “ Но те са действително съществуващи и същински “.

Сега в Съединени американски щати има трета държавна организация, която се включва в напъните за пояснение на UAP: самата НАСА. Както галактическата организация разгласи тази седмица, тя стартира свое лично следствие, започващо през есента, с цел да стигне до дъното на мистерията на UAP. Усилията ще бъдат ръководени от астрофизика Дейвид Спергел, някогашен ръководител на катедрата по астрофизика в Принстънския университет.

С начален разход от едвам 100 000 $, изследването ще продължи девет месеца, ще проучва всички налични видео данни и сметки от първа ръка, насъбрани до момента, и ще се съветва както с военни, по този начин и с цивилни специалисти за техния разбор на доказателствата. Космическата организация е отворена за всевъзможни тълкования на данните, само че афишира: „ Няма доказателства, “ се споделя в известието на НАСА, „ че ще търси UAP с възможен извънземен генезис. “

Но неналичието на доказателства, несъмнено, не е доказателство за неявяване и чиновниците на НАСА признават, че всичко е допустимо и че ще следват констатациите, накъдето и да ги водят. „ НАСА има вяра, че инструментите за научно изобретение са мощни и ще се ползват и в тази разработка “, споделя в изказване асистент админът в НАСА Томас Зурбухен. „ Имаме инструментите и екипът, който може да ни помогне да подобрим разбирането си за незнайното. Това е самото определение за това какво е просвета. Това е, което вършим. ”

Това в действителност прави НАСА – и е извънредно време благодарение на тези умения да позволи мистерията на UAP. След шест десетилетия на създаване и хвърчене на машини, чиято технология може да бъде обяснена, галактическата организация най-сетне ще насочи взор към тези феномени (технологии?), които до момента светът не може да изясни.

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР