Всеки има силни и слаби периоди в живота си, особено

...
Всеки има силни и слаби периоди в живота си, особено
Коментари Харесай

10 качества на жената, която привлича мъжете като магнит

Всеки има мощни и слаби интервали в живота си, изключително в любовта. Но знаем, че има една по-специална порода дами, които в никакъв случай не са сами. Привличат вниманието на мъжете като магнит и безусловно омагьосват представителите на мощния пол. А по какъв начин го вършат? Те имат ето тези 10 доста присъщи черти: 

Те са уверени в себе си

Да, знаем, че звучи като факсимиле, само че истината е, че положителното самочувствие постоянно притегля хората. То е ключът към всеки триумф. Неувереността постоянно се усеща и несъмнено не е привлекателна. Следващият път, когато сте в мъжка компания, можете доста бързо да се убедите в думите ни, като демонстрирате, че имате доста добра самокритика. Вярвайте, просто няма да се отървете от...когото си пожелаете, тъй като всички мъже ще са ваши. 

Незалязваща усмивка

Усмивката е най-силната магия, с която можете да завладеете вниманието на мъжа. Според доста изследвания, първото нещо, което госпдоата виждат в дамите е усмивката, тъй че поработете над този въпрос. Жената, която не се срами да се усмихне необятно и има бляскав взор, постоянно е харесвана от всички. Усмихнатите хора печелят доверието доста по-бързо. 

 жена

Те са непредсказуеми 

Жените, които постоянно се радват на засилено мъжко внимание, нормално са непредсказуеми. Те в никакъв случай не вършат това, което се чака от тях, а мъжете обожават игрите и несигурността, въпреки и доста от тях да не го признават. По този метод дамата поддържа интереса им. 

Положителната им сила е напряко заразителна

Ако сте в непрекъснато неприятно въодушевление и търсите проблем във всичко, няма да бъдете по никакъв начин привлекателна за мъжете, даже е прекомерно евентуално да стартират да бягат от вас. Но при положение, че мислите положително и възприемате всяка по-трудна житейска обстановка просто като урок, тогава хубавата ви сила ще притегля господата към вас като магнит.

Не стопират да се развиват

Дамите, които в никакъв случай не остават без мъж в живота си, постоянно не са фокусирани над това по какъв начин да не бъдат сами. Напротив, за тях е най-важно личностното им развиване и в никакъв случай не биха си разрешили да потънат в фамилния живот без да прогресират в професионален проект. Тези дами постоянно имат един доста хубав пламък в очите.

Те са нежни, нежни и женствени

Мъжете в действителност полудяват повече по фините дами. Тези, които акцентират фигурата си с хубави тоалети, постоянно ухаят на парфюм и са женствени до мозъка на костите си. А когато един мъж има такава дама до себе си, той се усеща мощен като супергерой. А знаем, че мъжете обичат да са водещата фигура и да знаят, че закрилят обичаната си.

Хуморът е тяхната мощ

Чувството за комизъм постоянно е голям бонус, както за мъжете, по този начин и за дамите. Хората, които умеят да се забавляват и да карат всички да се засмеят могат да се усещат като вкъщи си, даже и в изцяло непознати компании. Просто тъй като всички ги харесват и желаят да бъдат към тях. 

Желанието им за секс като че ли е неутолимо

Няма нищо по-секси за един мъж от жена с добър полов вкус. Господата постоянно съумяват да надушат даже и най-скромните, на пръв взор, дами които обаче са просто ненаситни в леглото. Истината е, че вътрешният огън в никакъв случай не остава неусетен, в каквато и обвивка да е. 

 жена

Остър разум

Не съществува мъж, който да не вижда дали дамата, която стои против него, е интелигентна. Всъщност, представителите на мощния пол доста харесват умните дами. Но и с това не би трябвало да се прекалява - тъй като от време на време прекомерно острият разум ги плаши. 

Те са доста положителни слушатели

Тези дами умеят да изслушват другите и не бързат да прекъсват. Те са спокойни и приказват, едвам когато пристигна техният ред. По този метод печелят благосклонностите на събеседника бързо и трайно. 

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР