Всеки има колеги и приятели, които консумират ежедневно количества храна,

...
Всеки има колеги и приятели, които консумират ежедневно количества храна,
Коментари Харесай

Защо слабите хора не надебеляват?

Всеки има сътрудници и другари, които употребяват всекидневно количества храна, които, в случай че вие приемете, в най-скоро време ще се наложи да подмените напълно дрешника си. Простата причина за това е, че няма да можете да се побирате в облеклата заради лавинообразното повишаване на килограмите. Какво прави тези хора специфични?

Шоколад, чипс, бисквити – няма табу за тези хора що се отнася за яденето. Единственото, което им се лепи, е единствено завистта от ваша страна. Не бъдете обаче потиснати. Диетолозите са на мнение, че изобщо не би трябвало да завиждате.

Причината, заради която някои хора могат да ядат непрекъснато, е работещият им на цялостни обороти метаболизъм. Оказва се обаче, че при тези хора тежестта им е ниско, до момента в който количеството подкожна лой е извънредно високо.

Хора с ниско тегло, независещо от приема на храни с високо наличие на захари и мазнини, са подложени на по-висок риск от насърчаване на метаболитни болести като диабет вид 2, високо кръвно налягане и висок холестерол, в сравнение с хора, приемащи разнообразна храна.

Специалистите настояват, че външният тип може да бъде излъган. Докато хората, които са склонни към напълняване, в един миг от живота си стартират да наблюдават какво ядат, с цел да не напълнеят в допълнение, то тези, които са непрекъснато слаби, злоупотребяват с нездравословните храни и са застрашени от редица заболявания.

 Салата

За да не попаднете в клопката на външния си тип, диетолозите поучават хората със забързан метаболизъм постоянно да мерят количеството си на подкожни мазнини. Ако индикаторите сочат, че имат повишени равнища на тлъстини, то незабавно е редно да се подхващат ограничения за тяхното стопяване.

Първата мярка, която би трябвало да предприемете, е здравословното хранене. Трябва да се обърне внимание на натрупването на мазнини в тялото, изключително в региона към корема и вътрешните органи, които водят до възпаления на тъканите и кръвоносните съдове. Така че даже тежестта да е в норма за височината и възрастта, в никакъв случай не би трябвало човек да се заблуждава, че е предпазен.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР