Всеки един от нас е имал сънища, в които вижда

...
Всеки един от нас е имал сънища, в които вижда
Коментари Харесай

Какво означават любовните ни сънища

Всеки един от нас е имал сънища, в които вижда обичания си човек. И не, не приказваме за разгорещената версия, а по-скоро за естествените ежедневни картинки, само че разигравани в сънищата ни.

Можете да сънувате даже сътрудник или човек, който сте виждали единствено онлайн, а когато се разсъните се питате защо той е влезнал в съня ви и каква е връзката с действителния ви живот. сте имали подобен сън с половинката ви или оня човек, за който непрекъснато мислите, и по какъв начин това намира своето отражение в същинския живот. Ако този човек продължава да има основна роля във вашите сънища, какво тъкмо значи това?
 Нито една българска телевизия не прекъсна програмата си във вторник вечер 16 ноем 2022 | Около 19:30 часа във вторник полското радио Zet разгласява вест със фотография за евентуално паднала съветска ракета...
Обикновено съответен човек не се появява непрекъснато, само че в случай че имате повтарящи се сънища за един човек, можете да си запишете това, споделя за Elite Daily психолога от Колумбийския университет.  

" Обърнете внимание на тематиката на съня – дали е сантиментална, приятна, или изпълнена напрегнато. „ Това може или да ви каже нещо за това, което чувствате към този човек, към който може неумишлено да не желаете да се обръщате, само че част от вас счита, че е значимо да опознаете по-отблизо “, споделя още тя.

  Ако продължавате да сънувате някого, значи ли това, че би трябвало да бъдете дружно? 

Дали индивидът, който сънувате, е вашата „ сродна душа “ - не е наложително. Стайн споделя, че някой може да се появи в сънищата ви по доста аргументи и е от значително значение да вземете поради какви са вашите персонални потребности, стремежи и страхове и по какъв начин този човек се вписва в уравнението. Психоложката също изяснява, че можеш да бъдеш притеглен от индивида, който сънуваш, а този сън даже евентуално може да те насочи към връзка.

„ Сънищата сигурно могат да ви подчертаят информация, която може да не забележите, до момента в който сте будни, и си коства да обърнете внимание, в случай че някой продължава да изскача в съня ви. Това значи нещо – без значение дали за личните ви стремежи и неудовлетворения, или за оня човек – само че най-хубавият метод да определите дали би трябвало да бъдете с съответен човек, ще бъде да обърнете внимание на това по какъв начин се чувствате с него в будно положение. “

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР