Всеки допуска грешки, дори известните личности. За грешките си, знаменитостите

...
Всеки допуска грешки, дори известните личности. За грешките си, знаменитостите
Коментари Харесай

Тези пет холивудски звезди са извършили убийства

Всеки позволява неточности, даже известните персони. За грешките си, звездите също търпят своите последици, по един или различен метод. Някои неточности обаче, са доста по-сериозни и фрапиращи от други и за тях се заплаща висока цена. Като убийството да вземем за пример.
Вижте звезди, които са лишили човешки живот:

Лора Буш
Когато била в гимназията, брачната половинка на Джордж Буш-син не спряла на знак „ Стоп “ и блъснала с колата си различен автомобил. Шофьорът бил съученик на Лора. Той умрял на място.

Матю Бродерик
Актьорът бил на отмора в Ирландия, когато провокирал злополука и двама души починали.

Ребека Гейхарт
Актрисата Ребека Гейхарт е известна с участията си най-вече в сериали. Преди време тя прегази с колата си 9-годишно момче. Не е ясно дали е била под въздействието на алкохол и опиати, с които е злоупотребявала.

Снуп Дог
Рапърът е упрекнат за съучастничество в ликвидиране през 1993 година. Според прокурорите той и телохранителят му са умъртвили разбойник от конкурентна тайфа. След години на правосъдни борби Снуп Дог бе оневинен.

О Джей Симпсън
Популярният играч по американски футбол и артист бе упрекнат в невъзмутимото ликвидиране на жена си и любовника ѝ. Той бе оневинен през 1995 г, след дълъг развой, станал прочут като " делото на века ". След дългото дело - 120 очевидци, 45 000 страници доказателства и 1100 улики - О Джей беше оневинен, тъй като липсваше хладното оръжие. Въпреки това доста хора са уверени, че той в действителност е направил закононарушението.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР