Всеки човек, който е научил за тази вода е оценил

...
Всеки човек, който е научил за тази вода е оценил
Коментари Харесай

НАЙ-ЛЕЧЕБНАТА ВОДА ЗА ЩИТОВИДНАТА ЖЛЕЗА, МОЗЪКА И ЧЕРНИЯ ДРОБ!

Всеки човек, който е научил за тази вода е оценил невероятните й изгоди за здравето. Основната съставна част на най-лечебната вода за щитовидната жлеза, мозъка и черния дроб, е куркумата. Тя е фалшификация, която участва в кухнята на всяка стопанка. Освен, че е необикновено средство в кулинарията, още преди епохи са открити мощните й качества върху здравето на човешкия организъм.

Куркумата има впечатляващ хранителен профил, изключително, когато става дума за равнищата на pH:

Една супена лъжица (7 гр.) куркума съдържа към:

9 калории; 4 гр. въглехидрати; 5 гр. протеин; 7 гр. мазнина; 4 гр. фибри; 5 мг. манган; 8 мг. желязо; 1 мг. витамин B6; 170 мг. калий; 1,7 мг. витамин C; 13 мг. магнезий.

Ползите от куркумата идват питателните субстанции, които съдържа, ведно с по-ниските количества на: витамин Е, витамин К, ниацин, фолиева киселина, калций, фосфор, цинк и мед.

Водата с куркума е едно от най-мощните средства, от чийто изгоди всеки от вас може да се възползва. Всичко, което би трябвало да извършите, е САМО да добавите ½ чаена лъжичка куркума към чаша топла (не гореща) вода. Разбъркайте добре и изпийте.

Ето някои от изгодите, в случай че постоянно, всяка заран, изразходване от тази напитка:

Превенция против болести на черния дроб.

Куркумата предотвратява увреждането на черния дроб и даже регенерира повредените чернодробни кафези. Стимулира естественото произвеждане на злобен сок и усъвършенства функционалността на жлъчния мехур.

Укрепва здравето и работата на мозъка.

Подправката е богат източник на антиоксиданти, като куркуминоиди, които предотвратяват увреждането на мозъчните кафези и обезвреждат свободните радикали.

Облекчава болката и сполучливо се бори с възпалението.

Хроничните възпаления са главната причина за разнообразни неразположения и болести, а тази фалшификация дейно се бори с възпаленията и успокоява болките в тялото.

Подобрява функционалността на щитовидната жлеза.

Куркумата е в извънредно огромна помощ при лекуването на автоимунни болести на щитовидната жлеза, като заболяването на Грейвс и Тиреоидит на Хашимото, намалява равнищата на неприятния холестерол и спомага за стопиране процеса на недоразвитост на щитовидната жлеза.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР