Всеки човек има индивидуални особености по отношение на ходенето до

...
Всеки човек има индивидуални особености по отношение на ходенето до
Коментари Харесай

Лесни трикове при проблеми с изхождането

Всеки човек има самостоятелни особености във връзка с ходенето до тоалетна. Най-добре би било, в случай че успявате да се изхождате всяка заран. Така ще ви е по-леко, няма да задържате непотребни отрови денем и ще се чувствате бодри и енергични. Запекът е проблем, който визира доста хора и който прави живота в действителност непосилен в доста връзки.

Има някои неща, които бихте могли да извършите и които евентуално биха ви помогнали да започнете да ходите до тоалетна всяка заран, като това ще ви помогне да се чувствате по-добре, написа struma.bg.
Пийте вода заран
Добрата хидратация е доста значима. Тя би трябвало да се случва през целия ден, само че е добре да стартира заран незабавно след пробуждане. Преди да сте изпили кафето си и да сте закусили, изпийте чаша вода. Това ще разсъни тялото ви, метаболизма и червата ви.

Направете бобовите храни част от вечерята ви
Бобовите са доста богати на фибри. Това подтиква работата на червата и усъвършенства изхождането. Консумирайте ги по-често на вечеря, само че без да прекалявате с количеството, защото образуват газове.
Повече зеленчуци
Останалите зеленчуци също са добър източник на фибри, изключително зеленолистните. Не забравяйте да ги включвате в менюто си всеки ден, изключително на обяд и вечеря. Това ще усъвършенства освен изхождането, само че и ще понижи холестерола ви, ще възстановява кръвната захар и ще помогне в отслабването.
Разхождайте се след вечеря
Движението е доста значимо за естествената функционалност на дебелото черво. Ако водите затънал метод на живот, запекът ви ще се усложнява и ще става все по-трудно да се изхождате обикновено. Физическата интензивност оказва благотворно въздействие върху работата на червата. Движете се колкото се може повече, изключително след вечеря, с цел да раздвижите метаболизма си и да подобрите усвояването на веществата.
Закусвайте
Отделяйте си повече време заран, с цел да можете да закусите на мира. Хапването на крайник или пропускането на закуската забавя метаболизма и работата на червата. Ако желаете да ги упражнявате да бъдат постоянни, не пропускайте здравословната закуска.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР