Всеки ангел от картинката има определено послание. След като направите

...
Всеки ангел от картинката има определено послание. След като направите
Коментари Харесай

Изберете ангел и вижте какво послание ще ви донесе

Всеки ангел от картинката има несъмнено обръщение. След като извършите своя избор, ще разберете какво вещае ориста за вас!

1) Архангел Чамуел: би трябвало да спрете да се страхувате

Архангел Чамуел идва да ви каже, че не е нужно да се страхувате, би трябвало да оцените времето си, тъй като нищо не трае постоянно. Също по този начин, пробвайте се да не се плашите от сълзите, тъй като те пречистват душата ви. Поемете отговорност за проблемите си, тъй като те ще ви създадат по-опитни. Никога не се опасявайте от самотата, тъй като в никакъв случай няма да бъдете сами!

2) Архангел Йофиил: обръщение за радостни и щастливи дни

Този ангел идва при вас, с цел да ви подсети, че без значение от събитията, щастливите и сполучливите хора са тези, които, въпреки и в компликации, стават и вървят напред с увереност и предпочитание да срещнат насладата и просперитета. Вашата задача – да разберете, че не можете да оставите вратата просто открехната, би трябвало да я отворите изцяло или да я пандизите за всички, тъй като в полуотворената врата може да влезе единствено половината благополучие.

Вижте още: Пръстенът, който ви хареса, ще разкрие какво ви чака през май

3) Архангел Гавриил: посланието за смяна

Архангел Гавриил ви припомня, че скръбта в никакъв случай не е безконечна, тези неприятни дни минават и положителните хора постоянно идват. Няма нищо непрекъснато. Всичко се трансформира, всичко се развива, всичко се трансформира. Поради тази причина, вашата съществена задача е да се извършите с увереност и възторг, и да се презаредите с нови сили, които ще ви разрешат да превърнете фантазиите си в действителност и да обърнете всички ваши минали прекарвания в наслада!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР