В началото на тази година, китайският автомобилен производител на електрифицирани

...
В началото на тази година, китайският автомобилен производител на електрифицирани
Коментари Харесай

BYD стана официален спонсор и на CONMEBOL Copa América 2024

В началото на тази година, китайският авто производител на електрифицирани (зареждаеми PHEV хибриди) и напълно електрически коли BYD разгласи изненадваща, само че и предвидима, в огромна степен на фона на тактиката си за атака на европейския пазар, новина- компанията стана формален сътрудник на .

ОТ BYD анонсираха, че новото партньорство е първо по рода си сред UEFA и производител на електрифицирани (NEV) коли и ще обхване всички действия към UEFA EURO 2024, което ще се организира в Германия сред 14 юни и 14 юли.

По време на спортното събитие, BYD ще показва най-новото от напълно електрическата си гама коли, като ще участва както по стадионите с реклами, по този начин и със особено обособени фен-зони, които ще бъдат построени във всички страни, в които участва марката.

Сега от BYD вършат още една сериозна стъпка в популяризирането на марката посредством футболно събитие и оповестиха формалното си спонсорство на CONMEBOL Copa América 2024, което ще се организира от 20 юни до 14 юли в Съединените Американски Щати.




Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР