Все повече зачестяват случаите, при които на ремонтираните тротоари се

...
Все повече зачестяват случаите, при които на ремонтираните тротоари се
Коментари Харесай

Ултиматум: До 10 дни жителите на община Гоце Делчев да разчистят тротоарите пред домовете си, грозят ги глоби


Все повече зачестяват случаите, при които на ремонтираните тротоари се разтоварват и цепят дърва за огрев, струпват се строителни материали или се паркират коли. Това може да докара до напукване или строшаване на плочки по тротоарите, чието възобновяване ще бъде за сметка на жителите, които са го позволили.

Освен това, се основават предпоставки за пътно-транспортни катастрофи и се заплашва живота на пешеходците, които са принудени да се движат по пътното платно, вместо по построения за тази цел тротоар.
Напомняме ви, че жителите на града носят отговорност при положение, че със свои дейности са довели до разваляне или заличаване на тротоарни и асфалтови настилки, както и всякакво друго общинско имущество.

В тази връзкa e насочен зов къмгражданите, да отстранен в период от 10 дни от тротоара пред дома си насъбраните дърва, строителни материали или други такива, както и колите си, изключително в случай че те са спрени от придвижване.
След този период, ще се постановат наказания по Наредба № 1 на Общински съвет Гоце Делчев за обезпечаване на публичния ред, поддържане на чистотата, запазване на околната среда и отбрана на имуществото на територията на община Гоце Делчев.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР