Все повече хора подозират, че най-голямата бунтарка на родния соц

...
Все повече хора подозират, че най-голямата бунтарка на родния соц
Коментари Харесай

Разкриха още един от участниците в Маскираният певец

Все повече хора подозират, че най-голямата бунтарка на родния соц и на прехода е една от участничките в шоуто " Маскираният артист " на Нова ТВ. Това е Милена Славова. Именно тя се крие в костюма на Книгата и това се потвърждава от серия улики, излъчени в предаването.

Още след първото си появяване под маската на Книгата, Милена накара доста феновете да мислят, че в костюма не се крие певица, а актриса. Причината – тя не се оправи доста добре с осъществяването на една от най-известните песни на " Роксет ", с която се яви в шоуто.
 Разкриха още един от участниците в

Това не е тъй като не може да пее, а просто тъй като това не е стилът, в който звездата всекидневно се изявява. След второто ѝ излизане на сцената обаче, което беше предходната събота, към този момент няма никакво подозрение, че точно емблемата на прехода се крие в робата на Книгата. Освен че гласът няма по какъв начин да бъде сгрешен, има и редица улики, които водят точно към непримиримата пънкарка от 80-те. Във визитката ѝ се акцентира, че обича пакостите и не може без дивотии, което е нещо, особено за Милена.

Много по-силен знак обаче е изречението " Като дребна брошура е била заобиколена от релси. Сигурно по тази причина е намразила коловозите и постоянно е била отвън разписанията ". Знае се, че рокаджийката бяга от коловозите още от тийнейджърска възраст, в случай че не и от по-рано.

Какви са обаче релсите, за които се загатва в предаването? Тя е израснала край жп линия. Това споделя самата Милена в изявление за столичен вестник от преди 5 години, написа " Уикенд “.

" Аз съм родена в другия завършек на " Лозенец ", при басейна " Спартак " и това беше края на София тогава. Нашият блок беше финален и нататък имаше единствено криви къщи. Сега където е НДК, беше краят на цивилизацията. Имаше гори и шубраци. Диво беше. Минаваше трен, който зареждаше зеленчуковата борса и идваше от време в точния момент. Играехме по релсите. С прашки също, аз си я направих сама. Биехме мухи с прашката, играехме футбол ", спомня си изпълнителката.

Историята с мухите подсказва и за какво във визитката на Книгата се загатва, че в миналото е била " нещо като Храбрия шивач ". Героят от приказката на братя Грим убива седем мухи едновременно. Освен това в уликите се загатва, че Книгата е израснала в семейство, " в което постоянно са си правили сметката ". Семейството на Милена не е било от богатите. Като дребна певицата не е имала грамофон – това било прекомерно скъпо наслаждение. Вкъщи имали единствено радио.

Във видео визитката на Книгата има и доста други препратки към биографията на певицата. Това са старите, излезли от приложимост коли, край които тя минава, бюстът на Сталин и портретът на Тодор Живков, грамофонните плочи от времето на соца и така нататък Именно поради дългата и богата история на Милена се споделя, че " Книгата е събрала доста истории ".

Освен това се счита за " щастлива книга " и " има още доста страници за писане ". Очевидно звездата счита да продължава да основава нови песни и да се изявява на сцената. Именно това са страниците, които се надява да напише отсега нататък.

При всички тези улики е необичайно, че измежду хората, които гледат шоуто, към момента има такива, които считат, че в костюма може да се крие Маргарита Хранова. Това беше съмнение и на двама души от детективския панел предходната събота – Алекс Раева и Ники Сотиров. Според Владо Пенев пък Книгата е Хилда Казасян. Единствено Азис разчете вярно всички улики и сподели, че в костюма е Милена Славова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР