Все по-голяма популярност придобива магически скален комплекс в близост до

...
Все по-голяма популярност придобива магически скален комплекс в близост до
Коментари Харесай

Извънземна скала цери дископатии и безплодие

Все по-голяма известност придобива вълшебен скален комплекс наоколо до кюстендилското село Невестино. От древността за него се знае, че камъните там лекуват тялото и душата по към момента непонятен метод.
Последното удостоверение пред „ Мистериите ” на „ Ретро ” даде Емил Сотиров, бежанец в Чикаго. Човекът описа, че е имал лумбаго, което не му давало мира. Когато емигрирал оттатък океана при започване на 90-те години, в продължение на четири години си изкарвал прехраната с почистване на магазини.

„ Има машини, само че някъде те не могат да заловен хубаво и човек би трябвало да се навежда и да жули на ръка. Ето от това упражнение получих затруднението на кръста си “, споделя историята на своя здравословен проблем нашенецът.

Така се случило, че преди месец се прибрал в България и отишъл на посетители на собствен другар в селото. Той го посъветвал да отидат до една едва известна естествена забележителност, хем да се разтъпчат, хем въздух да подишат. Чудноватото място се намира в подножието на Конявската планина, наоколо до дребното селце Лиляч.

„ Аз съм си по-сензитивен от дребен. Като доближихме региона, усетих необичайно мравучкане по тялото. Викам си – Емиле, извади шанс, тука е мощна енергийна зона “, споделя с усмивка Сотиров. Той бил учуден, че надалеч от шумния път пред него се разкрил цялостен скален комплекс с причудливи форми и размери, разпръснати на огромна повърхност.

Гастарбайтерът наближил първите камъни, в които е завършено нещо като параклис. Твърди, че застанал сред тях и в този момент усетил мощно загряване в региона на кръста.

„ Абе, някаква невидима ръка ме хвана и каквото ме мъчеше, го изтегли и запрати в небитието. От тогава, да чукна на дърво или камък, към този момент не знам, само че болежка нямам. Само нещо все едно че ми е правена свръхпрецизна лазерна интервенция “, споделя удивителни неща Емил.

Старгейт

Местните хора рапортуваха, че мястото има силата да пречиства индивида от зли сили. Те се лепели по тялото под формата на невидими сили, които пиели от силите на индивида. После от тези невидими пиявици се появявали разнообразни заболявания – я дископатия, я сърце, я тумори.

Прелюбопитна е и друга доктрина. Че в действителност мегалитният комплекс съставлява площадка за пътешестване към други звездни системи и галактики, дело на атланти. Нещо като Звезден портал. За да се реализира този развой обаче, първо тялото трябвало да се почисти на тънко равнище, тъй като междузвездните пътешествия били свръхпрецизна работа. Освен това постоянно по телата на земляните и гостите на планетата се лепели нисши създания, наричани „ празителоси “. В началото тези същества (отговорни и за доста от заболяванията ни) кръстосвали Вселената като нежелателен багаж, до момента в който един ден не била въведена системата за биологична хармонизация. С нейна помощ те отпадали като в санитарните канали за коли по днешните митници. Така в последна сметка лекуването било нещо като непряк резултат от процеса по звездно пътешестване, настояват медиуми. Вярна ли е тази история или не, единствено можем да гадаем. Но не стопират да валят свидетелства за българи и чужденци, намерили лек в атлантския строеж.

Неврози

Доста били случаите и на помощ при страхови неврози, автоимунни болести, синдром на Сьогрен и други. Хората идвали с влошено положение, натъпкани с лекарства.

Жена от Пловдив получила при започване на предходната година под паника офанзиви. Затворила се у дома, изпаднала в меланхолия. Нейни родственици я довели да се помоли на мястото, където има и църква, и да се допре до вълшебните скали. По разкази на локални хора положението на страдалката се подобрило още при слизането към селото.

Третото око

Често болните са придружавани от локалната екстрасенска Василка Анакиева. Със своите паранормални качества и радиестезични уреди тя също удостоверява, че мястото е необичаен феномен. Махалото, с което Василка работи, се въртяло като подивяло. Тя изясни, че чудесата, които се случват в местността, в действителност се дължат на обстоятелството, че целият мегалитен строеж е изпълнен по извънземна атлантска технология. Тя завихряла такива енергийни полета, че компасите също се въртели като пощурели, а човек изпадал в изключително положение на мира и безвремие.

„ Тука е доста мощно енергийно място. Под него и в самите скали има внедрени кристали и специфични минерали. Щом се допреш до скалите, спиш като бебе. Отделно се зареждаш като батерия – дава ти се сила да си жизнен и пресен дни наред “, описа ясновидката Василка.

Възрастната жена е открила, че най-силна е силата при една канара, която локалните назовават Провиралката.

Василка постоянно води в региона хора с едно или друго заболяване. По думите й доста добър резултат се следил при дами, страдащи от неплодородие.

„ Те се провират през дребния отвор и, вярвате или не, оставят там казуса си, тъй като доста скоро по-късно зачеват здрави чеда “, кълне се сензитивната дама. Според нея след „ целебни процедури “ в региона през последните години са се родили над 156 бебета.

Инфо: 

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР