Все по-голяма популярност печели така наречената водна диета. При липса

...
Все по-голяма популярност печели така наречената водна диета. При липса
Коментари Харесай

Водна диета

Все по-голяма известност печели по този начин наречената водна диета. При липса на задоволително течности организмът е подложен на стрес и изпраща сигнали към мозъка, които наподобяват на сигналите за апетит. В резултат на тези сигнали човек стартира да яде, а в действителност би трябвало просто да пие вода.

Излишните хранителни субстанции се натрупват във тип на мазнини в най-закътаните кътчета на тялото ни, а по-късно тези кътчета стават много обемни. След като човек изгуби форма, той се пробва да се оправи с непотребните килограми благодарение на фитнес и различен тип спорт.

Но най-лесно е да се върнете към стройния си облик благодарение на уравновесена консумация на най-обикновена вода. Всеки ден би трябвало да изпивате не по-малко от два литра вода. Соковете, супите, айранът, чаят и кафето не влизат в сметката.

 Водна диета

Като осигурявате на организма си задоволително вода, можете елементарно да подтиснете възприятието за апетит и по този начин да намалите количеството на употребявана храна. Разбира се, добре е да се ограничи потреблението на мазнини.

Трябва да пиете вода, защото даже соковете, чайовете и кафетата съдържат дейни субстанции, които трансформират химичния състав на организма. Газираните питиета, които са цялостни с подсладители и други нездравословни субстанции, би трябвало изцяло да бъдат забравени по време на диетата. Някои от тях съдържат химични съединения, които провокират обезводняване.

Не е добре да пиете единствено минерална вода, а в случай че не можете без нея, редувайте разнообразни марки, защото водата е добре да е от разнообразни извори. Водата от другите извори съдържа разнообразни минерални субстанции.

Друг вид е да пречиствате водата от чешмата благодарение на филтър, с цел да сте уверени, че пиете пречистена вода.

Освен че няма да усещате непрекъснат апетит, тъй като ще доставяте задоволително течности на организма си, ще се радвате на кадифена кожа. Ако кожата е наситена с влага, тя е предпазена от въздействието на слънчевите лъчи и студа.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР