Все по-често попадаме на мъже и жени, които правят какви

...
Все по-често попадаме на мъже и жени, които правят какви
Коментари Харесай

9 анти секси неща

Все по-често попадаме на мъже и дами, които вършат какви ли не неща, с цел да са по-привлекателни за срещуположния пол. Като стартираме от боядисване и бръснене на разнообразни елементи от тялото и стигнем до пластични интервенции и странни фешън трендове.

Не се заблуждавайте, че по този метод ставате по-привлекателни и секси. Всъщност тези неща са си напряко отблъскващи.

Прекалено високи токчета

Dnesplus.bg съветваа дамите да носят това, което им е комфортно. За доста дами супер високите токчета са най-секси обувките на света, само че за хората, които ги гледат си е напряко мъчително. Дами, даже да отричате вътрешно знаете, че са супер неуместни и повярвайте това си личи и по смешната ви походка, когато ги обуете. Да, сигурно вършат краката ви по-дълги, тънки и секси, само че правете разлика сред високите токчета и извънредно високите, с които изглеждате неуместно.

Отблъскващ загар

Не мислите ли, че тенът би трябвало да се забрани? Освен, че е доста нездравословен за кожата и може да аргументи рак, има заплаха и да заприличате на изгорял картоф. Избягвайте да се припичате, изключително в солариум. Много по-добре е да се погрижите за кожата си уместно, с цел да е секси и здрава.

Сърдене

Сладко е, когато едно дете се цупи, само че в случай че зрели мъже и дами се сърдят, е жалко. Ако сте от хората, които си мислят, че цупенето е секси, се върнете в детската градина, тъй като очевидно има какво още да научите за живота.

Ходене без долни дрехи

Безсмислено е да ходите без долни дрехи. Не се залъгвайте от филмите, които сте гледали. Ако желаете да сте секси, просто сложете секси долни дрехи!

Заблуда с подплънки

Сутиените с подплънки са неистина. Кого се пробвате да заблудите с тях? Така или другояче, когато свалите сутиена, истината ще излезе нескрито. Разочарованието за мъжа в този миг няма да е по никакъв начин секси.

Позиране

Сексапилът не е нещо, което се включва и изключва с бутон. Или го имаш или го нямаш. Не си мислете, че наместването на краката и ръцете, гълтането на корема и изпъчването на гърдите, ви прави по-секси. Всъщност пъклен доста си проличава, че го вършиме на мощ, освен това несполучливо.

Твърде доста грим

Дами, гримът е доста по-секси, когато е обикновен и акцентира очите и устните ви. Спрете да си шпакловате лицето, тъй като става като маска и изглеждате в действителност смешно и неуместно.

Пъчене на мускули

Мъже, не си мислите, че като си пъчите мускулите изглеждате по-секси. Напротив, даже е отблъскващо. Не е нужно да ги навирате в лицата на жените… неуместно е!

Секси физиономии

Хайде признайте си! Всеки е репетирал секси физиономии, най-малко един път, пред огледалото. Все отново всички сме били млади и глуповати. Истината е, че тези физиономии не са по никакъв начин секси. Ако още не сте разбрали, усилието да сте секси, не е секси! Отпуснете лицето си, не правете пачи устни, не вдигайте вежди и не позирайте. Просто се усмихнете! Ето това е секси.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР