Времето над западната половина от страната ще се задържи слънчево

...
Времето над западната половина от страната ще се задържи слънчево
Коментари Харесай

Слънчево време през съботния ден

Времето над западната половина от страната ще се задържи слънчево и съвсем безшумно. Над Източна България ще бъде най-вече облачно, в обособени региони ще преръми дъжд. Към края на деня и там облачността ще стартира да се раздира и понижава. В Източна България ще продължи да духа слаб до сдържан северен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 10° и 15°, в Лудогорието малко по-ниски, в София - към 12°.

Над Черноморието ще бъде облачно, основно по южното крайбрежие ще преръми дъжд. Вечерта облачността ще намалее. Ще духа до сдържан северен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 6° и 8°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде 3 бала, само че ще отслабва.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. Значителна облачност ще има над източните региони от Стара планина, както и над Странджа и Сакар, само че ще остане съвсем без превалявания. Ще духа слаб до сдържан северен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде 6°-7°, на 2000 метра - към 0°.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР