Временният треньор на Левски Живко Миланов е пожелал от ръководството

...
Временният треньор на Левски Живко Миланов е пожелал от ръководството
Коментари Харесай

Живко Миланов иска да върне Станислав Иванов в състава на Левски

Временният треньор на Левски Живко Миланов е поискал от управлението на клуба Станислав Иванов да получи прошка поради многото кадрови проблеми в състава, написа " Тема Спорт ".

Младежкият национал бе пратен във " фризера ", откакто в края на трансферния прозорец отхвърли да бъде продаден на немския Ецгебирге Ауе. " Сините " се надяваха да се стигне до договорка, с цел да вземат свежи пари от продажбата на нападателя. Това обаче по този начин и не се случи.

През предишния сезон Станислав Иванов направи огромен напредък. Той взе участие в 35 мача във всички шампионати, в които означи 9 гола. Младокът бе налаган до дупка от Петър Хубчев, а по-късно и от Георги Тодоров. С положителните си игри той хвана окото на някои задгранични клубове.

През този сезон Иванов също стартира като титуляр, бе подобен в първите 5 кръга. След като наближи краят на трансферния прозорец, Стаси седна на пейката, с цел да не се рискува с приемането на травма. Като запаса той се появи на терена в 3 срещи. След като не се реализира продажбата, бе изваден от групата за мачовете. Нападателят продължава да тренира с първия тим, само че не влиза измежду 18-те за мачовете. Вече някогашният треньор призна, че не го включва в групата, тъй като той " има да почисти нещо с управлението ". Изпълнителният шеф Павел Колев пък съобщи, че Станислав би трябвало да реши какво да прави, тъй като договорът му изтича идното лято. Ако играчът не го удължи, то от 1 януари 2021 година ще е свободен да договаря с други тимове, както и да подпише прелиминарен договор, който да влезе в действие от лятото.

Днес сутринта " сините " имат една подготовка на " Герена ". След нея ще бъде избрана групата за гостуването на Лудогорец. Мачът е на следващия ден от 19:15 часа в Разград.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР