Временният мениджър на Тотнъм Райън Мейсън вярва, че неговият отбор

...
Временният мениджър на Тотнъм Райън Мейсън вярва, че неговият отбор
Коментари Харесай

Райън Мейсън: Можем да нараним всеки отбор

Временният управител на Тотнъм Райън Мейсън има вяра, че неговият тим е кадърен да нарани всеки противник, включително и Ливърпул, на който гостува в неделя. Вчера „ шпорите “ наваксаха закъснение от два гола вкъщи против Манчестър Юнайтед, а в неделя гостуват на мърсисайдци, против които нямат победа в 11 следващи мача.

" Второто полувреме против Манчестър Юнайтед беше позитивно, само че сме изцяло наясно, че нямаме време да се подготвим за мача с Ливърпул. Ще се възстановим и ще отидем там като тим. Надяваме се, че ще успеем. Във футбола негативизмът може да се популяризира доста бързо, само че това може да се случи и с позитивните неща, стига да съумеете да сътвори вярното чувство.

Концентриране сме върху личната си игра и сме уверени, че можем да нараним всеки различен тим, когато притежаваме топката. Ясно е, че би трябвало да почитаме противника. Играл съм на „ Анфийлд “ и знам какво е “, съобщи Мейсън.

" Хари Кейн беше извънреден против Манчестър Юнайтед. В тази страна може би не се прави оценка действително какъв брой добър е той от футболна позиция. Невероятен е. Един от най-хубавите и най-интелигентните футболист в света ", добави някогашният халф. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР