Временният мениджър на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер даде ценен

...
Временният мениджър на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер даде ценен
Коментари Харесай

Солскяер съветва резервите: Това може да промени живота ви

Временният управител на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер даде скъп съвет на футболистите, които остават на пейката. Скандинавецът завоюва всичките си осем дуела до момента, а също така ловко залага на ротации в офанзива. Ромелу Лукаку, Маркъс Рашфорд, Антони Марсиал и Алексис Санчес се въртят и към този момент резултатът е отличен.

“Досега няма проблем, тъй като дуелите ни са на постоянно. Проблем може да има, в случай че сме единствено с един мач за седмицата”, разяснява Солскяер пред формалния уебсайт на клуба.

Man Utd have a higher win rate in games played on Tuesdays (62.5%) than any other side in #PL history, winning 30 of their 48 matches#MUNBUR pic.twitter.com/iLhhL2wmZ1
— Premier League (@premierleague) January 29, 2019
Навремето самият той беше в сходна обстановка, когато Алекс Фъргюсън би трябвало да избира двама всред него, Анди Коул, Теди Шерингам и Дуайт Йорк. “Имаше доста случаи, в които виждахме по какъв начин мениджърът не се усещаше добре от обстоятелството, че трябваше да се откаже от някого от нас. Но той взимаше решенията в името на тима. Това ти е работата. За тези играчи, които не са титуляри, е значимо да осъзнаят, че имат шанса да създадат нещо доста с влизането си от пейката. Такова нещо може да промени живота ти. Те би трябвало да са подготвени във всеки един миг да стъпят на терена”, добави наставникът.

Тази вечер “червените дяволи” одобряват Бърнли в мач от междинния кръг в Премиър лийг.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР