Зрелостници от столичното 119-то средно училище избраха вместо с помпозни

...
Зрелостници от столичното 119-то средно училище избраха вместо с помпозни
Коментари Харесай

Зрелостници отидоха на бала с ретро автобуси

Зрелостници от столичното 119-то приблизително учебно заведение избраха вместо с помпозни лимузини да се появят на бала си с... Икарус и реставриран " Мерцедес О305 ".

Идеята на учениците се ражда към пристрастеността им към транспортните средства от градския превоз, а реализацията става допустима с помощта на сериозното развиване на атракционната активност с исторически рейсове, която сполучливо се развива в последната година от Столичен автотранспорт, Сдружение " Градски превоз и инфраструктура " и ПМП ГРУП 7.

За бала си, младежите наемат рейсове и от трите сдружения.

Столичният автотранспорт провежда транспорт с именития " Червен змей " (Икарус 280), сдружението изважда своя реставриран Мерцедес О305Г - рейс, който до 2015 година бе честа панорама по линии 76, 83, 102 и 305. От ПМП ГРУП 7 пък се включват с докарания неотдавна от Унгария крайградски " Икарус 280 ".

По улиците на София, трите рейса будеха любознание и станаха обект на голям брой фотоси.

В края на пътуването пък се провежда спонтанна 15 минутна галерия, в границите на която всеки минувач можеше да си направи фотография с историческите возила, както и да получи информация от представители на сдруженията, които ги експлоатират, по какъв начин може да се наеме подобен рейс за разнообразни мотиви.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР