Лидерът на британската Лейбъристка партия Киър Стармър защити постиженията на

...
Лидерът на британската Лейбъристка партия Киър Стармър защити постиженията на
Коментари Харесай

Лидерът на лейбъристите защити партията след нападките от Джоан Роулинг

Лидерът на английската Лейбъристка партия Киър Стармър отбрани достиженията на групировката в региона на правата на дамите, откакто писателката Джоан Роулинг съобщи, че партията е " изоставила дамите ", предадоха Пи Ей Мидия и ДПА.

Авторката на поредицата „ Хари Потър “ сподели, че ще ѝ е мъчно да гласува за водача на лейбъристите и уточни, че има „ неприятно мнение “ за характера му. В предишното Роулинг беше донор на Лейбъристката партия.

Запитан за рецензиите на писателката по време на събитие от предизборната му акция, Стармър сподели пред кореспонденти в Южен Лондон: „ Наистина съм горделив с дългогодишната история на Лейбъристката партия в реализиране на същински прогрес във връзка с правата на дамите и приемането на основни закони, които трансформираха милиони ориси “.

" Тази борба в никакъв случай не завършва и би трябвало да продължим с напредъка, което се надяваме да създадем, в случай че спечелим доверието на гласоподавателите на парламентарните избори. Решен съм също по този начин, една от измененията, които ще правим, в случай че спечелим изборите, да бъде пренастройване на политиката, с цел да сме сигурни, че когато реализираме прогрес, го вършим в подтекст, който сплотява хората, и че целият разговор, всички диспути, постоянно се организират с почитание към възгледите на всички, които вземат участие в този прогрес и в тази полемика ", добави той.

Сред предложенията на лейбъристите за правата на дамите е и това на министърката на финансите в сянка Рейчъл Рийвс, която сподели, че желае да отстрани разликата в заплащането на мъжете и дамите " един път вечно ", отбелязва Българска телеграфна агенция.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР