Временна комисия за установяване на всички факти и обстоятелства относно

...
Временна комисия за установяване на всички факти и обстоятелства относно
Коментари Харесай

Временната комисия за мерките срещу COVID-19 остава за догодина

Временна комисия за определяне на всички обстоятелства и условия по отношение на въведените на територията на Република България противоепидемични ограничения против COVID-19 остава за разглеждане и гласоподаване в пленарна зала след коледните и новогодишните празници.

Председателят на Народното събрание Никола Минчев приключи пленарното съвещание, а никой преди този момент не предложи удължение на работното време до приемане на краткотрайната комисия. Така идващото съвещание на Народното събрание ще бъде на 5 януари 2022 година

По време на дебатите за основаването на краткотрайната комисия, Елена Гунчева от " Възраждане " изрече възмущението си, че тези, които ще трансформират България, ги няма в пленарна залата. " Шах и мат на вашите планове за по-високи равнища на имунизираните в България, в случай че не приемете основаването на краткотрайната комисия за противоепидемичните ограничения против COVID-19 ", безапелационен бе Стоян Таслаков от " Възраждане ".

Според него, в случай че депутатите търсят противоположния резултат и отхвърлят комисията, то симпатизантите на " Възраждане " тайничко ще се надяват народните представители да си покажат същинските лица.

Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов съобщи, че краткотрайната комисия ще е на паритетен принцип и никой няма да господства в нея, няма идеология и политика. Всеки един от депутатите би трябвало да я поддържа, тъй като ще даде опция за дефинитивно решение на всички разногласия, които тресат обществото към този момент втора година, акцентира Костадинов.

Проф. Андрей Чорбанов Има Такъв Народ ще поддържа основаването на краткотрайната комисия за противоепидемичните ограничения против COVID-19. Когато се приказва за просвета, би трябвало да се знае, че науката би трябвало да се преведе по метод, по който да е разбираема за хората. Много елементарно може да се потвърди кой се занимава с науката, тъй като науката има доста индикатори кой какво схваща. Временната комисия няма за цел да бъде съзидателна, наказателна като акция, а концепцията е обстоятелства, които да бъдат в помощ на жителите, акцентира проф. Чорбанов.

Той се опълчи на изказванията на депутата от " Продължаваме промяната " доцент Антон Тонев, че този, който има вяра, че краткотрайната комисия може да докара до нещо значително, е все едно да има вяра, че земята е плоска. Така още веднъж се появи леко опълчване сред Има Такъв Народ и Политическа партия в областта на опазването на здравето, откакто първото бе подбудено от въвеждането на зеления документ в администрацията и ведомствата.

Антон Тонев от " Продължаваме промяната " съобщи, че ръководещите няма да поддържат основаването на краткотрайна комисия за противоепидемичните ограничения против ковид.

Емил Георгиев от Българска социалистическа партия съобщи, че е срещу основаването на краткотрайната комисия за противоепидемичните ограничения против ковид с мотив, че до няколко седмици ни чака конфликт с нов звяр. " Не си правете подбив, това е нещо ужасно ", предизвести Георгиев.

Записани за идни изявления по тематиката са проф. Георги Михайлов от Българска социалистическа партия, Елена Гунчева от " Възраждане " и Джевдет Чакъров от Движение за права и свободи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР