Любослав Пенев е отстранил трима играчи от първия тим на

...
Любослав Пенев е отстранил трима играчи от първия тим на
Коментари Харесай

Масов бой и телефон в съблекалнята доведоха до отстраняване на трима играчи от Хебър

Любослав Пенев е отстранил трима играчи от първия отбор на Хебър - двама от тях поради сборичкване, а един поради нарушение на дисциплината в съблекалнята, написа " Мач Телеграф ".

Сериозен скандал се е разиграл по време на една от тренировките на пазарджишкия клуб през седмицата, когато четирима играчи са се сбили грубо.

Спорът е зародил сред капитана Георги Вълчев и Йоан Н`зи, при което намиращият се наоколо Жоао Сеско се е намесил, само че не да ги разтърве, а в помощ на чужденеца Н`зи.

Това е довело до реакция на различен главен състезател в отбора - Стефан Цонков, който се присъединил с цялостни сили в мелето в интерес на сънародника си Вълчев, а последвалите подиуми са били много грозни.

Последствията за двамата българи са били светкавични. На Вълчев и Цонков незабавно е било декларирано, че те към този момент не са част от първия тим на Хебър, а след края на сезона договорите им няма да бъдат подновявани.

Към момента няма информация за последици по отношение на Н`зи и Сеско.

Заради напълно друга обстановка пък е бил отхвърлен Красиан Колев, който е върнат на клуба си Ботев, от който играеше чартърен в Хебър.

Причината е, че Колев е извадил телефона си в съблекалнята, евентуално по време на анализ, което е довело до незабавното му премахване.

Всичко това се случва в много основен миг от сезона, в който Хебър е замесен в борбата за избавление. Четири кръга преди края, пазарджишкият клуб се намира на 13-ото място с 30 точки, колкото има и 14-ият Пирин, а точно 14-ата позиция праща заелия я тим на бараж за оставане в елита.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР