Време за духовно пречистване, за възстановяване на вътрешната хармония. Овен

...
Време за духовно пречистване, за възстановяване на вътрешната хармония. Овен
Коментари Харесай

Лъвове, не дразнете партньора си, Везни - очаква ви романтика

Време за духовно филтриране, за възобновяване на вътрешната естетика.

Овен – Днес ще ви се коства, че можете да постигнете всичко, което пожелаете. Ако сте във връзка, ще придавате по-голямо значение на интимния си живот. Някои пикантни нотки ще се отразят добре и на двама ви.

Телец – Днес ще имате опция да извършите равносметка на живота си до момента. От време на време е добре да медитирате. Ако сте във връзка, ще имате деликатни моменти, които ще ви накарат да се замислите.

Близнаци – През този ден ще сте доста чувствителни и може да се разстроите от някои думи на околните си. Трябва да се контролирате, в случай че сте във връзка, тъй като в противоположен случай ще имате следващи проблеми с колегата си. Бъдете по-разумни и търпеливи.

Рак – Сутринта може да е малко мъчно за вас време, само че за благополучие Венера ще ви върне насладата и щастието следобяд. Ентусиазмът ще ви завладее и с наслада ще извършите всичко. Способността ви да вдъхновявате близките е изключително забележима през днешния ден. Каквото и да измислите, други ще ви последват!

Лъв – Днес планетите ще ви накарат да мислите и приемате по-реалистично нещата. Не правете грешката да злоупотребявате с търпението и толерантността на колегата си, тъй като ще имате съществени проблеми.

Дева – Днес по-често ще сте комплицирани в мислите си и няма да знаете какви стъпки да предприемете. Внимавайте с думите си, тъй като те също могат да влошат връзките ви вкъщи. Във финансов проект не мечтайте на вятъра, а стъпвайте на земята и харчете спестовно и прозорливо.

Везни – През този ден ще търсите успокоение и естетика във всичко. Ако сте във връзка, ще желаете да се разбирате добре с колегата си и ще се борите против неприятните мисли, които могат да се появят в главата ви. Следобедът и вечерта ще бъдат тъкмо такива, каквито сте мечтали.

Скорпион – Днес съвсем летите и се чувствате в доста положително въодушевление, даже не знаете за какво. Излъчвате наслада и това оказва съвсем лековит резултат върху другите. Ако сте оплетени в загадка връзка, няма да се освободите елементарно.

Стрелец – Съдбата ви лети към поставените цели съвсем сама. Тези дни си коства да обърнете внимание на вътрешния си глас, изключително във връзка с любовните ви връзки, тъй като в този момент интуицията ви подсказва най-правилните решения.

Козирог – Планирали сте доста неща за уикенда и през днешния ден всичко върви като по часовник, главното е да се концентрирате върху това, което вършиме. Дали събитията ще имат позитивен или негативен резултат зависи най-много от последната ви дума.

Водолей – Не се вкопчвайте в нещата и изключително не съдете преждевременно. Може да има нещо напълно друго от това, което си мислите. Не чакайте съвет от другите при вземането на значими решения, решавайте сами, само че деликатно!

Риби – Днес не се занимавайте със съществени въпроси, почивайте, релаксирайте, сигурно ще постигнете повече. Прекрасен ден да прекарате малко време с приятелите си. Ако е допустимо, добре ще ви се отрази и една хубава разходка след природата.

(платено съобщение)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР