Време е за всички нас да си свършим работата. Това

...
Време е за всички нас да си свършим работата. Това
Коментари Харесай

Кирил Петков: Не майбаси, а предприемачи по пътищата

Време е за всички нас да си свършим работата. Това съобщи водачът на „ Продължаваме промяната ” Кирил Петков в първата си тирада от парламентарната естрада.

" Време е да вложим смисъл в думите депутат. Народен представител е човек, който съставлява освен своите гласоподаватели, а целия български народ. Наш дълг е да служим на българския народ - горделив народ с велика история, който се намира  на най-красивото кътче на земята ”, сподели Петков. И добави: „ За страдание прекомерно дълго време народните представители преди нас не са с свършили добре работата. Затова България е изправена пред големи провокации ".

Два милиона българи са отвън България. На всеки площад хората ни споделяха: апелирам ви, върнете ни младите назад. Тези думи бяха изречени през сълзи от възрастни хора, които нямат пари, сподели Петков.

Хората в Силистра чакат от 30 години на имат мост на Дунав. Хората от Видин чакат пътя Враца-Видин. Какво да кажем за митичния тунел под Шипка, връзката сред Севера и Юга остава фантазия за хората от Габрово. Какво да кажем за цяла северна България, която чака автомагистрала Хемус, възмути се Петков. И попита: " Как сме стигнали дотук. Къде са били народните представители, които е трябвало да вземат решение проблемите? "

Отговорът се крие в няколко думи - лакомия, нарцисизъм и безгрижие, не на всчики, само че на доста от тях , безапелационен бе Кирил Петков.

По разрушените ни пътища се разминават майбаси, ролсройси, само че не и бизнесмени. Хора, които харчат нашите налози, все едно са им бащиния. Това би трябвало да спре през днешния ден, отсече Петков.

Нека всеки един от нас като депутат да каже - желая да бъда част от смяната, ще ги решим тези проблеми. Всички дружно да заявим - време е за нулева приемливост към корупцията. Време е за същинско правораздаване в България, където никой не се усеща безнаказан ", сподели още Кирил Петков.

Време е да превъзмогнем персоналното си его и да работим дружно. Време е за просперираща България, деен член на Европейски Съюз, която  да дава градивни позиции.

Време е България да е водач в района, време е за България където младите се връщат назад, където възрастните хора има почтени старини, заключи водачът на " Продължаваме промяната ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР